USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Андрій Куликов про свої враження від Lutsk Food Fest

2 Липня 2015 18:45
Ведучий програми «Свобода слова» на ICTV Андрій Куликов – відомий поціновувач гарної та якісної музики провів музичний фестиваль у старовинному Луцькому Замку. Про це інформує ICTV.

Він не лише слухає багато сучасної української музики, а й веде музичну радіопрограму «Пора Року», а ще виступає в ролі ведучого найрізноманітніших фестивалів та концертів у різних містах України. Днями Андрій Куликов повернувся з Луцька, де став ведучим музичної частини фестивалю Lutsk Food Fest. Цікаво, що захід відбувався у незвичному місці – у старовинному Луцькому замку, одному з найбільших, найдавніших та найкраще збережених замків в Україні.

Нагадаємо, в Луцьку відбувся дводенний фестиваль «Lutsk Food Fest» в Луцькому замку. Ті, хто приходили на перший фестиваль у травні, і побували на другому, змогли відчути різницю.

Інформаційне агентство Волинські Новини писали, що задля бійців у Луцьку розгорнули «польову кухню бабці Австрії».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: чим дивували лучан вегетаріанці під час фестивалю вуличної їжі.



«Музична кухня» – саме так назвали організатори міні-фестиваль, який і доручили Андрію Куликову. Ведучий цілком виправдав свій титул головного «музичного шеф-кухаря» того дня, з легкістю зібравши навколо сцени чималий натовп гостей. У концертній частині фестивалю взяли участь луцькі гурти LORI та «Фіолет», а також гості з Києва – рок-гурт «АССА».



Варто відзначити, що практично ніхто з присутніх глядачів не залишився без фотографії з Андрієм Куликов на пам’ять, а декому пощастило навіть потанцювати з улюбленим телеведучим!

– Мені сподобалось те, як лучанам вдалося в таку середньовічну атмосферу вписати сучасну музику, – ділиться враженнями від фестивалю Андрій Куликов. – До того ж, попри велике скупчення людей, велику кількість страв і напоїв, у замку все було дуже акуратно – це свідчить про те, що лучани та гості фестивалю дбають про своє місто і хочуть, щоб воно розвивалося далі. Думаю, з усіх подібних фестивалів такої спрямованості, які я бачив, саме захід у Луцьку може правити якщо не за взірець, то за приклад для інших міст.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Знаючий Показати IP 3 Липня 2015 12:14
А скільки він взяв гонорару за свій приїзд?Понти в селі велика штука:)
Іван до Знаючий Показати IP 3 Липня 2015 18:18
А вас тільки гроші й турбують)))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus