USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Відділ урядового зв’язку у Луцьку хоче надалі орендувати приміщення за гривню

26 Січня 2019 08:00
Відділ урядового фельд’єгерського зв’язку у Луцьку просить міськраду зберегти для нього пільгову орендну ставку до кінця лютого 2021 року.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань комунального майна та приватизації 25 січня.

Члени комісії розглянули проект рішення про надання пільги з орендної плати за нежитлове приміщення на проспекті Відродження, 2 відділу урядового фельд’єгерського зв’язку у Луцьку Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України.

Як пояснив заступник начальника відділу управління майном міської комунальної власності Тарас Тарасюк, на адресу міськради надійшло звернення від вказаного відділу щодо пільги за оренду. Приміщення площею 195 метрів квадратних орендують з 2009 року, тричі продовжували договір оренди, термін дії якого спливає 28 лютого 2021 року. Орендар здійснив реконструкцію приміщення, яке є режимним таємним об’єктом. Служба займається доставкою урядової кореспонденції, кореспонденції Верховної Ради, органів місцевого самоврядування. Після ухвалення рішення про врегулювання оренди нерухомого майна, для державних установ застосовують ставку у 3% (наприклад, за оренду приміщення на вулиці Ковельській податківці тепер сплачують понад 4 тисячі на місяць). Таким чином, за приміщення площею 195 метрів квадратних орендарю довелося б сплачувати приблизно 3,5 тисячі гривень щомісяця. Відділ урядового фельд’єгерського зв’язку повідомляє, що має обмежений бюджет і просить зберегти до кінця дії договору пільгову ставку оренди.

Члени комісії рекомендували підтримати проект рішення зі зміною: пільгову ставку оренди рекомендують ухвалити на термін лише до 31 березня цього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Artem Показати IP 26 Січня 2019 11:17
Скоро ми щей доплачувати з власної кишені будемо цим великим господарникам

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus