USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Відділення Ощадбанку «замінував» 48-річний лучанин

23 Жовтня 2018 10:17
У Луцьку поліція оперативно встановила особу псевдомінера, інформує прес-служба волинської поліції.

За неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян волинянину загрожує від двох до шести років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Учора, 22 жовтня, по 14 годині на лінію служби «102» поліції Волині надійшло повідомлення, що начебто в Луцьку на вулиці Червоного Хреста біля одного із банкоматів закладено вибуховий пристрій – гранату.

На місце події одразу ж виїхали наряди патрульної поліції, слідчо-оперативна група, вибухотехніки, кінологи та рятувальники. Правоохоронці ретельно оглянули приміщення та прилеглу територію установи, вибухонебезпечних речовин і предметів не виявили. Інформація про замінування не підтвердилася.

Проведеними оперативно-пошуковими заходами поліцейські встановили, що до вчинення кримінального правопорушення причетний 48-річний лучанин.

Слідчі за фактом завідомо неправдивого повідомлення про загрозу безпеці громадян розпочали за цим фактом кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від двох до шести років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 23 Жовтня 2018 10:44
Санкція статті передбачає : визнав свою вину, щиро покаявся і сказав, що більше так не буде!
Вдячний полішук Показати IP 23 Жовтня 2018 14:09
Ох і жартівник. Точно вгледів собі якусь бухгалтершу з Ощадбанку. Біда з тими альфонсами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus