USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Відділення екстреної допомоги луцької лікарні реконструюють за понад 32 млн

19 Червня 2020 07:00
До листопада поточного року заплановано завершити реконструкцію основного корпусу міської клінічної лікарні на проспекті Відродження, 13 в місті Луцьку.

Відкриті торги для пошуку підрядника оголосило управління капітального будівництва Луцької міської ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 25 червня, а аукціон має розпочатися 26 червня.

Очікувана вартість робіт становить 32,419 мільйона гривень.

Йдеться про реконструкцію частини приміщень лікарні під відділення екстреної медичної допомоги.

Реконструкція включатиме розроблення ґрунту, влаштування фундаменту, мурування стін і перегородок, облаштування перекриття і покрівлі, встановлення дверей і вікон, облаштування підлоги, внутрішнє опорядження, зовнішнє оздоблення, у тому числі утеплення фасадів мінеральними плитами, мурування вентиляційних каналів, влаштування навісу, сантехнічні роботи, зокрема облаштування систем опалення, водопостачання, каналізації, вентиляції, встановлення системи відеонагляду та пожежної сигналізації, електроосвітлення, придбання обладнання, комп’ютерів, телефонів, монтаж устаткування, придбання меблів, пусконалагоджувальні роботи, зрізування дерев, влаштування мощення проїздів і доріжок із бетонної бруківки, встановлення лав і смітників, облаштування огорожі, ремонт вентиляційної шахти, озеленення, зовнішнє електроосвітлення тощо.

Усі роботи планують закінчити до 31 жовтня цього року.

Гарантійний термін після здачі об’єкта в експлуатацію становитиме 10 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus