USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Відкриються дискотеки і парки розваг: Єгипет послаблює карантин для туристів

19 Липня 2021 21:12
У Єгипті продовжують пом’якшувати антикоронавірусні обмеження, перезапускаючи сферу дозвілля.

Через 16 місяців Міністерство туризму і старожитностей дозволило відновити роботу театрів, концертних залів, парків розваг, казино, нічних клубів і дискотек, у тому числі тих, які розташовані в готельних комплексах, пише УНІАН.

Їхня заповнюваність обмежена 70% від максимальної місткості залу за умови виконання всіх санітарних заходів і наявності відповідної ліцензії Мінтуризму країни.

Дискотеки та нічні клуби будуть відкриті до другої години ночі. При цьому зберігається заборона на подачу кальяну в ресторанах, кафе та інших громадських місцях.

Перед цим Мінтуризму Єгипту підвищило максимальне завантаження готелів і ресторанів зі стандартних для ковідного часу 50% до 70%.

Ситуація з коронавірусом в країні стабілізується, стверджує влада. Так, Міністерство охорони здоров’я Єгипету повідомило 16 липня про 77 нових випадків зараження коронавірусом, в результаті чого їхнє загальне число досягло 283 567.

Раніше повідомляли, що українська мова стала обов’язковою для єгипетських готелів, де мешкають мандрівники з України. Також у всіх нових та оновлених музеях Єгипту будуть українські аудіогіди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus