USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Відомі лучани допомогли дитячому будинку. ФОТО

6 Січня 2012 09:59
Молоді активісти привітали з Новим роком дітей із Волинського обласного спеціалізованого будинку дитини.
Зібравши іграшки та подарунки, до діток 5 січня завітав Дід Мороз та Снігуронька.


Хлопці та дівчата принесли м’які іграшки, які збирали протягом двох тижнів. Організатор та головний активіст заходу Богдан Головачук розповів, що до збору подарунків долучилося чимало людей.


«Ми активно поширювали інформацію про нашу подію у соціальних мережах. Там же до нас доєдналося приблизно півсотні небайдужих людей, які передавали іграшки. З багатьма, на жаль, я просто фізично не встигав зустрітися, аби забрати подарунки», ‒ розповів Головачук.

Також організатор додав, що до ініціативи молоді долучилась і відома на Волині вокалістка Галина Конах, і підприємці, які виділили гроші на купівлю мандаринів.



Окрім того, на свято до діток завітала власниця модельного агентства Марина Занюк, яка погралася з малечею.


Працівники дитячого закладу розповіли, що цього року Дід Мороз та Снігуронька прийшли до вихованців не вперше. Напередодні колектив дитбудинку сам організовував свята для діток – перед Новим роком та на Миколая.


До слова, у будинку дитини перебувають не лише діти-сироти, а й діти, позбавлені батьківської опіки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
зайчик Показати IP 6 Січня 2012 10:24
при всій повазі до ВН, Мухи і Пупса - але де вони вбіса відомі лучани?
аня до зайчик Показати IP 19 Січня 2013 03:24
Які потрібно документи,щоб дитина була в моїй родині?
Gala Показати IP 6 Січня 2012 12:53
Які ви безсердечні! та ми повинні дякувати Богу, що є такі молоді люди,які, не зважаючи ні нащо, приділяють увагу цим діткам!!!!!! Вони діляться любов`ю з цими янголятками! а ви - тщеславні істоти - навіть свої відгодовані дупи після п`янок не наважилися з дивані в підняти і просто завітати до цих малюків!!!!! Ганьдьба вам! міняйтеся, це робити ніколи не пізно! Вірю, що на наступну акцію вас - "зайчиків" - буде набагато більше!
ШОКОЛАД Показати IP 6 Січня 2012 14:29
GALA tu taka daleka.....
Лучанка Показати IP 6 Січня 2012 14:31
Зашибись! Марина занюк пришла и поигралась...
медик Показати IP 6 Січня 2012 15:09
Хто вам дозволив таким малим дітям мандарини згодовувати? У того хлопчика на фото і так діатезні щоки, а ви в додачу - ще й мандарини? Ганьба адміністрації закладу!
Муха Богдан Показати IP 6 Січня 2012 19:24
До слова, в дитини на фото просто цукерка розтерлась по щоках. Але ж в нас все от так... краще покритикувати, ніж щось зробити. І ще...можливо я й не держслужбовець чи фото-відео-медіа працівник, але ж км прекрасно знаєте мене по фамілії...значить я вам відомий) От вам і відомі лучани!)
БОГДАН ГОЛОВАЧУК!!! Показати IP 6 Січня 2012 19:54
я вас люди нерозумію! "ШОКОЛАД" вона недалека ви просто самі далекі від цього і вам цього незрозуміти!!!. ""ЛУЧАНКА"" ЗАШИБИСЬ те що ти неприйшла і непогралась з ними!!!! а те що МАРИНА ЗАНЮК прийшла поігралась і принесла цілу кучу подарунків це чудово вона так як і всі ми люди і її серце відкрите до благодійності і підтримкі діток і всіх кому потрібна наша підтримка! а от в тебе в серце закрите і невідкриється !!! .... ""Медик"" НЕМА ніякої ганьби адміністрації закладу! те щ0ог принесли мандарини банани печиво це неозначає що їм дали все за раз зїсти ! ці всі солодощі і фрукти зберігаються і видаються частково тобі як медику повинно це знати!
Space Spirit Показати IP 7 Січня 2012 08:32
Piar )))Ja vzahali pershuj raz pochyv pro cux vidomux Lychan
_VSC Показати IP 7 Січня 2012 11:32
И все-таки, где они? Видоми лучаны?
Головачук Богдан до _VSC Показати IP 7 Січня 2012 12:26
VSC Ти навчись спочатку писати а то непонятно то українська то російська! ггг :::)))
_VSC до Головачук Богдан Показати IP 7 Січня 2012 14:31
А "непонятно" это на камень-каширском языке? У кое-кого ярко выраженный комплекс сельского жителя.
богдан головачук до _VSC Показати IP 7 Січня 2012 19:47
Не селюк !!:) я написав так само як і ти щоб ти зрозумів що це некрасиво і неправильно
оксана Показати IP 7 Січня 2012 12:22
а які шлапаки у всіх брудні, там ж дітки маленькі живуть і граються!
Чуйна Показати IP 7 Січня 2012 12:35
Все, починаючи від заголовка, як завжди тут гіперболізовано! Сенсації заради сенсацій(( Дійсно, хіба робити добро треба тільки під фотоспалахи???
Oleg1982 Показати IP 7 Січня 2012 12:36
З такими негативними коментарями про дану подію, нашій країні ще далеко до цивілізованого світу. Пану ШОКОЛАДУ напевно треба вила в одне місце втикнути щоб підняв свою...і пішов щось добре зробив для дітей сиріт, навіть погрався б з ними як Марина Занюк (хоча вона крім погратись і подарунків теж напевно багато принесла)
Богдан Головачук до Oleg1982 Показати IP 7 Січня 2012 16:49
Дякую за підтримку!!! не всі розуміють просто
Лучанка Показати IP 7 Січня 2012 18:15
Молодці!Зараз залишилось дуже мало людей,які не байдужі до чужого горя!Нехай Бог береже ваші душі!А тим хто критикує,задумайтесь,а що зробили ви для цих обездолених діток!Вони тільки і ждуть свята і дива!
зЛЮБОВ'ю Показати IP 7 Січня 2012 22:50
Друзі, ви зробили хорошу справу, будьте ще милосерднішими і не зважайте на тих обділених людей,які так і не відірвалися від комп'ютерів в той час, коли ви робили хорошу справу. Простіть їх:D та поспівчувайте! Ви молодці! Ці дітки вас завжди будуть пам'ятати! І для кожної тієї дитини ви - найвідоміша людина у їхньому серці!
ГОЛОВАЧУК БОГДАН Показати IP 11 Січня 2012 15:19
ДЯКУЮ ЗА ПІДТРИМКУ
Енн Показати IP 4 Грудня 2012 15:54
Критикувати завжди легше, ніж взяти відірвати свою "женю", від комп'ютера, і зробити щось добре! Не судіть інших (туж саму Занюк). Просто робіть добрі справи!!!
Лучанка Показати IP 26 Лютого 2013 17:09
Скажіть будь ласка а де знаходиться дитячий будинок? Вдячна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus