USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

З'явився трейлер «Слуга народу-3», де знявся волинянин. Відео

21 Березня 2019 20:06
Третій сезон відомого серіалу «Слуга народу», у головній ролі якого знявся шоумен, кандидат у президенти Володимир Зеленський, зовсім скоро з'явиться на екранах.

Так, прем'єра відбудеться 27 березня на телеканалі 1+1.

Зауважимо, у серіалі знявся волинський журналіст та телеведучий Андрій Кравченко.

У новому сезоні події відбуваються в недалекому майбутньому. У сюжеті серіалу - розповідь викладача історії про події 2019 року і пізніше.

«Я – студент. На вулиці приблизно 2045 рік, наша країна входить в топ-20 держав світу. Усі люди насолоджуються життям, але ми не знаємо, якою ціною це все отримали. Валерій Жидков (актор, - ВН)– викладач історії, який і розповідає усі події, починаючи з 2019 року», – розповів Андрій Кравченко.

Як відомо, чинний президент Петро Порошенко через депутата від БПП Олександра Черненка із залученням чиновників ЦВК і Нацради з телебачення намагався не допустити в ефір серіал «Слуга Народу-3».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus