USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинянин, який знявся в «Слузі народу», розповів подробиці нового сезону серіалу

11 Березня 2019 16:17
Волинський журналіст Андрій Кравченко, який зіграв одну з ролей в «Слузі народу», розповів, чого чекати від нового сезону, та запевнив, що побачити його героя можна буде майже в кожній із серій. «Якщо серіал не заборонять», – уточнює Андрій.

Про це він розповів в ексклюзивному коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини.

У новому сезоні події відбуваються в недалекому майбутньому. У сюжеті серіалу - розповідь викладача історії про події 2019 року і пізніше.

«Я – студент. На вулиці приблизно 2045 рік, наша країна входить в топ-20 держав світу. Усі люди насолоджуються життям, але ми не знаємо, якою ціною це все отримали. Валерій Жидков (актор, - ВН) – викладач історії, який і розповідає усі події, починаючи з 2019 року», – розповідає Андрій Кравченко. З його слів, побачити персонажа Андрія можна буде ледь не в кожній серії.

«Якщо, звичайно, не заборонять серіал!» – наголошує він.

Як відомо, чинний президент Петро Порошенко через депутата від БПП Олександра Черненка із залученням чиновників ЦВК і Нацради з телебачення намагається не допустити в ефір серіал «Слуга Народу-3».

Він також опублікував переписку з аудіофайлами між Черненком і одним з помічників президента.

Кандидат у президенти і головний актор серіалу «Слуга народу» Володимир Зеленський назвав ажіотаж довкола фільму маркетингом і подякував владі за рекламу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Виборець Показати IP 11 Березня 2019 16:32
Поки не заборонили - треба терміново двигати на присудження " Оскара " ! Діти, діти ! Вже були " Гринджоли " !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus