USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Відомий блогер з Волині купив нову гітару підлітку. Стару йому розбили хулігани

26 Березня 2019 15:02
У Києві група з двох хлопців і двох дівчат напала на 14-річного музиканта і розбила йому гітару, щоб повеселитися. Але історія закінчилася хеппі-ендом. Йому подарували нову гітару, а вручив її соліст групи O.Torvald Женя Галич, пише Новое время.

У неділю, 24 березня, Роман Біловус повертався з Чернігова, де у нього був перший в житті концерт з музичною школою, в якій він навчається. На зупинці біля метро Нивки на нього напала група підлітків 16-20 років, які побили гітару хлопця ногами.

Мама Романа, Ольга, була дуже засмучена, адже її син був наляканий, а також залишився без улюбленого інструменту. Також вона зазначила, що на даний момент придбати нову гітару можливості у сім'ї немає.
На пост звернув увагу організатор Західфеста Яків Матвійчук і блогер з Волині Олександр Барабошко. Вони купили новий інструмент, а соліст групи O.Torvald Женя Галич зайшов до хлопця в гості і вручив гітару.
Ольга зазначила, що їх готові були підтримати ще більша кількість людей, які переводили свої гроші на покупку нової гітари. Так як вони не знадобилися, то гроші будуть відправлені людям, "які потребують їх набагато більше, ніж ми".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Нема слів Показати IP 26 Березня 2019 15:48
Хлопчині гітара дісталася ,а я теж щасливий..бо Є!!!!!добро в світі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus