USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Відомий мільйонер чистив вольєри в Луцькому зоопарку. Відео

18 Листопада 2019 22:13
У рамках реаліті-шоу «Багач – Бідняк» Луцьк відвідав відомий український бізнесмен, письменник, меценат і блогер Гарік Корогодський. За правилами проєкту, йому довелося покинути зону комфорту і протягом двох днів виживати в чужому місті.

Мільйонер згрібав траву, працював на будівництві, роздавав листівки в костюмі шматка піци, прибирав вольєри та годував мешканців зоопарку упродовж двох днів у червні. В ефірі шоу, своєю чергою, показали на телеканалі ICTV 18 листопада.

Читайте також: «Дуже чисто, багато зелені, чудові дороги», – мільйонер Корогодський про три дні у Луцьку

Відзначимо, що, згідно з правилами шоу, бізнесмен на два дні залишається без грошей, ґаджетів, охорони, помічників та автомобіля. Натомість він отримує дешевий одяг, примітивний мобільний телефон, пляшку води та квитки на проїзд у громадському транспорті.

Завдання героя – вижити в незнайомому місті та не залишитися ні перед ким у боргу.
«Я хочу довести собі, що я не заіржавів», – зазначив Гарік Корогодський на початку шоу. І, окрім вигаданої легенди про те, що він – колишній художній керівник з Охтирки, щоби залишитися невпізнаваним, бізнесмен вирішив перефарбувати волосся в натуральний колір.

До Луцька Гарік відправився потягом Київ–Ковель. Відразу при виході із залізничного вокзалу він натрапив на оголошення про пошук працівників на будівництво і зателефонував за вказаним номером.

Так бізнесмен потрапив на перше своє місце роботи в Луцьку – Гарік за 250 гривень згріб скошену траву та обприскав фруктові дерева на території домогосподарства місцевого жителя Володимира Степановича.

Далі доларовий мультимільйонер працював на будівельному майданчику підсобним робітником – вивозив цеглу та подавав цементний розчин іншим робітникам. За 2,5 години такої праці Гарік заробив 150 гривень.

Витративши зароблені кошти на масаж, букети для перехожих дівчат і обід у піцерії, бізнесмен попросився переночувати в недобудованому приміщенні Володимира Степановича, яке попередньо мусив прибрати.

«У мене такого ще не було», – не втомлювався повторювати Гарік протягом шоу.

Другий день експерименту видався не менш насиченим. За допомогою Володимира Степановича бізнесмен знайшов підробіток у Луцькому зоопарку, де за 150 гривень він спершу чистив ведмежий вольєр, а згодом годував тварин, зокрема левів і тигрів.
Згодом мільйонер вирішив пошукати легшої роботи та зайшов до піцерії, де йому запропонували роздавати листівки в костюмі шматка піци. За дві години такої роботи Гарік зміг заробити 160 гривень.

Пообідавши в тому ж закладі, Гарік відправився на екскурсію Луцьком і завітав до будинку архітектора, де поспілкувався з Миколою Голованем.

Другу ніч бізнесмен провів у трейлері німця Фріца, який проїжджав Луцьком дорогою до Києва.

На третій день Гарік повернувся до звичного життя і віддячив людям, які допомагали йому на проєкті. Миколі Голованю він подарував 25 тисяч гривень, Фріцу – каву та гроші, аби доїхати до Києва, Луцькому зоопарку – 50 тисяч гривень, Володимиру Степановичу – два квитки на матч Ліверпуля.

«Для того, щоб радіти життю, не потрібні гроші», – резюмував Гарік на закінчення шоу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Лучанин Показати IP 18 Листопада 2019 22:37
Видно, що мужик не працює, рукавиці одів неправильно)
Дьодік до Лучанин Показати IP 19 Листопада 2019 21:18
Ну, це ж Гарік - у нього все "навиворіт".
хехъ Показати IP 19 Листопада 2019 07:46
расчет на лошков?
володимир Показати IP 19 Листопада 2019 08:50
і для чого той концерт потрібний
2011 до володимир Показати IP 19 Листопада 2019 09:46
бо він мільйонер а розумний мільйонер тут і зарбить.
& Показати IP 19 Листопада 2019 09:08
Чудові дороги???
Ага Показати IP 19 Листопада 2019 21:34
Просто він знав ,що це гра на два дні. Тому й було все так легко і просто.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus