USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Відвідувачі фестивалю «Тарас Бульба» отруїлися шаурмою луцького підприємця

23 Липня 2019 15:59
Відвідувачі рок-фестивалю «Тарас Бульба», який відбувся минулих вихідних на Рівненщині, отруїлися шаурмою підприємця з Луцька. ГУ Держпродспоживслужби в Рівненській області наразі проводить перевірку, повідомляє прес-служба структури.

Нагадаємо, цього 20-22 липня за медичною допомогою з ознаками гострої кишкової інфекції звернулося 14 осіб. З них 10 госпіталізовано в інфекційне відділення Дубенської центральної районної лікарні, 4 особи відмовилися від госпіталізації та лікуються амбулаторно. Серед захворілих – троє дітей.

Як повідомляє служба, відразу після отримання повідомлення про отруєння працівники виїхали на місце події. Власником рухомої потужності виявився підприємець з Луцька, де він і проводить свою основну діяльність.

Працівники служби провели позапланову перевірку рухомої потужності, під час перевірки встановили численні порушення законодавчих вимог. За виявленими порушеннями вручили припис та склали протокол.

Окрім цього, працівники Держпродспоживслужби відібрали питну воду для мікробіологічного та санітарно-хімічного дослідження, вісім проб харчових продуктів, 20 змивів із поверхонь та об’єктів у приміщенні вагончика, обстежили на носійство кишкових інфекцій власника потужності та його працівницю. Про результати дослідження Держпродспоживслужба повідомить згодом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
127 Показати IP 23 Липня 2019 18:09
Котята больные были.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus