USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Відзавтра до ринку «Новий» у Луцьку курсуватиме маршрутка №9, а незабаром і №10

6 Лютого 2020 13:23
Аби зробити максимально зручним доїзд покупців та працівників до луцького ринку «Новий», куди уже перенесли свої торгові павільйони підприємці з Центрального ринку, відзавтра туди курсуватиме маршрутка №9. А незабаром - і маршрутка №10.

По це повідомили на сайті міської ради.

Так, до Луцької міської ради звернувся перевізник ТзОВ «Санрайз» з проханням змінити схеми руху автобусів за маршрутом № 10 «вул. Шота Руставелі – вул. Конякіна» у частині заїзду на ринок «Новий». Відповідні зміни до документів управлінням транспорту та зв’язку будуть підготовлені та подані на розгляд членів виконавчого комітету.

Із завтрашнього дня повз ринок «Новий» вулицями Станіславського та Окружна рухатимуться автобус № 9 «вул. Теремнівська – м-н Вересневе».

Також уже зараз туди можна доїхати автобусами за маршрутом № 12 та тролейбусами, які їздять за маршрутами № 1 та 2.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ОСтап Показати IP 6 Лютого 2020 13:51
Вау це класно тобто тепер на новий ринок зможуть доїхати +- 200 людей...???? ВИ серйозно думаєте, що це вирішить проблему транспортного сполучення?????? Шановні чиновники якщо не вмієте самі поїдьте до Львова хоча б на Шувар спитайте як вони запускались.... ДЕ ПРИМІСЬКІ МАРШРУТИ??? ДЕ Ярмарки? ДЕ інформаційна компанія????? Навіть маленька кафешка яка відкривається в якомусь кварталів робить більше маркетингових ходів ніж ви :( ТЕ що Ви робите поки, що це знецінення класу підприємців та створення конфліктів......
марина Показати IP 6 Лютого 2020 13:56
ЩО ТОЙ СТЕПАНОВ ГЕТЬ З РОЗУМУ ЗЇХАВ......10, ТАМ ЖЕ 12 ЙДЕ, 32 МОЖНА ПРОДОВЖИТИ....
Автолюбитель Показати IP 6 Лютого 2020 13:57
А як їздити на роботу жителям бульвару Дружби Народів,вул.Бенделіані,вул.Шота Руставелі,в нас, що тільки їздити на базар треба,коли ви вже головою думати будете,де маршрут "ДПЗ" - вул. Рівненська,чи може за те що я кожен день буду два рази пересідати мені Міськрада компенсує!!!
Сергій Показати IP 6 Лютого 2020 15:59
А як на рахунок Дубнівської ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus