USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Відзначили волинських бійців, які звільняли міста й села на Харківщині

30 Листопада 2022 07:15
Воїни 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого спільно зі співробітниками Національної поліції Харківщини звільняли міста і села під час контрнаступу Сил оборони, нині співпрацюють на вже звільненій території області.

На знак поваги та подяки за плідну взаємодію командир Князівської 14 ОМБР полковник Олександр Охріменко вручив співробітникам поліції Харківщини відзнаки та бригадні коїни.

Князівські воїни також отримали нагороди від начальника головного управління Національної поліції Харківської області генерала поліції третього рангу Володимира Тимошка.

Читати ще: Сержанти волинської бригади отримали відзнаки

"Активна і продумана взаємодія завжди дає найкращий результат! Вітаємо побратимів із заслуженими нагородами! Разом переможемо!" – йдеться у повідомленні 14 ОМБР.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus