USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Він більше не буде президентом, – Ігор Палиця про Порошенка

3 Березня 2018 15:55
Незважаючи на те, яке рішення прийме чинний президент – брати чи не брати участь у майбутніх виборах на пост очільника країни, йому нізащо не стати знову президентом. Цього не допустять самі українці, які втомилися від постійних залякувань і усюдисущої брехні.

Про це йшлося під час XІV з’їзду партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» 3 березня.

Так, голова Волинської обласної ради, член політради політичної партії «Українське об'єднання патріотів – УКРОП» Ігор Палиця зазначив, що партія УКРОП єдина у своїй меті – забезпечити порядок у країні, верховенство права, інших демократичних цінностей і дотримання Конституції.

«Я хочу, щоби ми поважали один одного. Ми поставили перед собою велике завдання – ми ідемо на президентські вибори», – звернувся до присутніх делегатів Ігор Палиця.

Він пригадав нещодавню прес-конференцію сьогоднішнього керівника країни. Петро Порошенко «щоправда, не прийняв рішення, чи він братиме участь у президентських виборах, але я почув те, що він ніколи не програвав у будь-яких кампаніях. Я не аналізував, у яких кампаніях він брав участь, але я знаю одне – він більше не буде президентом цієї країни. Я знаю, що йому доведеться відповідати за те, що він коїв на посту президента. І я знаю, що доведеться відповідати не тільки йому, а й тому, хто підігрує цьому…

Відповідатиме той, хто живить цю війну, не хоче її закінчувати. Той, хто відпочиває на Мальдівах, поки гинуть наші солдати на передовій. Той, хто не соромлячись каже, що «це мої півмільйона, чого ви на мене дивитися»... Маєш зайві півмільйона – віддай їх на армію, але зроби це прозоро, щоб всі знали, як і куди пішли ці гроші, – наголосив голова Волиньради. – Ми вже втомилися від брехні».
Також Ігор Палиця пригадав про нещодавню участь в ефірі програми «Право на владу» каналу 1+1:

«І я вперше (не хочу ображати наших представників, бо ми інші), я вперше відчув задоволення від того, що не є депутатом Верховної Ради. Те, що сьогодні робиться в цьому законодавчому органі під куполом, – це повне паплюження законів України та нехтування ними».

Ігор Палиця пригадав, як свого часу президент Віктор Ющенко затримався на тиждень із правом підписати закон або накласти на нього вето. У той час Ігор Палиця був народним депутатом.

«Усі стояли на вухах, усі кричали, що це порушення законів. Сьогодні ніхто не знає долі законів, які були прийняті два роки тому і підписані головою ВР були направлені до президента. Їх немає, вони зникли. Сьогодні ніхто з нас не застрахований від того, що буде завтра. Тому що СБУ, а фактично можемо називати її вже ФСБ, поліція, це ж та сама стара міліція, прокуратура, в якій нічого не змінилося, можуть прийти до кожного з нас – без адвокатів, без причин, із вигаданими рішеннями судів, тому що сьогодні судді роблять те, що їм каже президент, адже бояться не пройти реорганізацію. Сьогодні вони всі хочуть нас залякати», – акцентував Ігор Палиця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
Вася Показати IP 3 Березня 2018 16:05
Правда!!!!
волиняка Показати IP 3 Березня 2018 16:24
А наші полішуки проголосую як завжди, а потім будуть казати, що то не ми :)
Oleksandr Kyrychenko Показати IP 3 Березня 2018 16:25
“Пролетарі..., скільки можна пролітать...?! --- Єднайтеся…! Люди Добрі…, шануйтеся…!!! Славні Оріяни=Руси=Українці, Вільні Козаки…! Вперед до Перемоги…!!! — Mужайтеся…..!!!!!” КОБЗАР, Антиленін.
хехъ Показати IP 3 Березня 2018 16:35
видимо, верхние этажи уже давно это знают.
Oleksandr Kyrychenko Показати IP 3 Березня 2018 16:38
В цих умовах... засилля кримінала... і корупції... ніякі контрольовані=керовані... вибори... не виконають своєї прогресивної соціально-демократичної функції...! А лише будуть сприяти... подальшій сіоно-масонській окупації... та остаточній=тотальній... неоколонізації...!!! КОБЗАР.
11 Показати IP 3 Березня 2018 16:38
Ну Раз Палиця так сказав значить так і буде
Ура Показати IP 3 Березня 2018 17:14
Палицю на місце президента!
Анонім Показати IP 3 Березня 2018 17:20
Після сьогоднішнього розгону палаткового містечка стало ясно, що в Україні наступають реваншистські сили, які діють тими ж методами, що й беркутівці.
Баріга Показати IP 3 Березня 2018 17:32
угу баба юля прийде порядок наведе
Петро Показати IP 3 Березня 2018 17:42
Все вірно але Укропу треба об"єднуватись з іншими антимафіозними силами і провести кастинг,в ході якого визначити єдиного кандидата в Президенти.
смотрите видео Показати IP 3 Березня 2018 19:51
з Онищенком- заговорил! на NEWS ON. Вся правда о том кто управляет Украиной и кто такой Порошенко.Народный депутат Украины VII, VIII созывов Александр Онищенко в Испании дал первое большое эксклюзивное интервью телеканалу NEWSONE, в котором рассказал об обратной стороне большой украинской политике: своих отношениях с президентом Порошенко и другими крупными политическими фигурами Украины, а также о своих скандальных “пленках Онищенко”.
Віктор Показати IP 3 Березня 2018 20:05
Що тут скажеш.звучить переконливо,але чи зможе УКРОП підняти Україну.якщо будуть мати таку можливість!!??так само Порошенко казав,що закінчить війну,вистелить бруківку за свій кошт на майдані і заживемо по-новому!так,по-новому зажили,але в гіршу сторону.взагалі дивлюся інтерв'ю, Палиці часто,також виступи на теле.говорить толково.
вовк Показати IP 3 Березня 2018 20:44
РЕСПЕКТ И УВАЖУХА ПАЛИЦЕ
Lutsk Показати IP 3 Березня 2018 20:53
О блін. Відкрив загадку людства.
9 Показати IP 3 Березня 2018 22:53
Заказна стаття)?
Оля Показати IP 4 Березня 2018 00:34
а зараз що вони зробили з тої незалежної України.Кожен раз коли ми кричимо слава україну ми знаємо що не може бути ніяка слава такій державі де за роки незалежності розікрали і розтягнули все що було.Хто це зробив пута чи медведєв.Встид і позор декларують міліони грабують народ.Ви не згадуйте про спартанців ви допоможіть вижити тим людям які залищилися бо скоро здохнуть з голоду.А жінки солдатіків які воюють скоро будуть змушені запрошувати хлопів під перину щоб їх гріли бо газ дорого,а пі.ьку будуть мити вологими салфетками.Жид парайло звертаюся до тебе шановний вже зає.ало те твоє життя по новому скоро ти вилетеш як гі.но зі сра.ки вилітає.І будемо тебе шукати на Панамі.Згадаймо що Небесна сотня це не сотня героїв а сотня обдурених і до такої степені одурманених людей які добровільно пішли на смерть і навіть ніхто не наказаний за це,і після їх смерті стало жити куди гірше.Тільки в Україні може бути спереду зализався ззаду обіс.ався зробили 2 майдани а толку ніякого.Скоро будемо ходити тільки з факелами до степана бандери бо там не потрібно грошей.До церкви з чим підеш з вивернутими кишенями ..навіть нема чим за коляду заплатити.Стидно за таку країну і таких правителів.Куля в лоб гроші накрала і поцілуйте його в сра..у і так кожного.Лапух шоколадний ган..Дон повіз ПУЗО засмагати і ще мусів добре НАПХАТИ ПУЗО.бо хотів НИРЯТИ А воно спливало.Для мене він є був і буде ган...доном.
ТТ до Оля Показати IP 4 Березня 2018 12:03
з Вами згідні 100% українців. Підтримую.
Анонімно Показати IP 4 Березня 2018 21:00
ТО Є ПРАВДА!!!!!
Андрій Показати IP 4 Березня 2018 21:01
Дійсно, ми підтримуємо
Катя Показати IP 4 Березня 2018 21:02
Нехай Порошенко займається своїм заводом
анонімно Показати IP 4 Березня 2018 21:03
до цукерок і шоколадок хай іде
вася до анонімно Показати IP 4 Березня 2018 21:45
Не встигне..
ВВ Показати IP 5 Березня 2018 11:13
Люблю Палицю, за те що він робить для свого міста. Але чесно кажучи знову будемо обирати найменше зло...Шкода, що немає чистих патріотів...Хіба що за "слугу народа"))) голосувати, але напевно і тут буде замилювання очей. Реально вже нікому не віриш і не надієшся. Нація нікому не потрібна. Українці, блін як сироти якісь на глобусі.
Дмитро Показати IP 5 Березня 2018 11:20
Яка різниця хто президет, якщо країною правлять олігархи

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus