USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Віталій Кличко йде з боксу

9 Вересня 2011 13:19
Чемпіон світу у суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко завершить кар’єру через два або три поєдинки - заявив тренер українського боксера Фріц Здунек.
Про це пише «Дзеркало тижня».
«Віталій проведе ще два або три бої перед тим, як завершити кар`єру. Не думаю, що більше», — сказав німецький тренер.
У 2005 році боксер вже йшов з професійного спорту, проте в 2007-му оголосив про повернення на ринг. Найближчої суботи Віталій Кличко, якому у липні виповнилося 40 років, належить захищати титул чемпіона у поєдинку з поляком Томашем Адамеком. Бій пройде на футбольному стадіоні у польському Вроцлаві.
На думку Здунека, українцеві не складе проблем отримати перемогу у майбутньому поєдинку, навіть незважаючи на потужну підтримку, яку Адамеку забезпечать домашні трибуни.
«Щоб Віталій програв? Ніколи. Морально і фізично він настільки сильний, що абсолютно виключено, щоб щось пішло не так», — сказав Здунек.
Віталій Кличко вважає майбутній поєдинок з польським боксером Томашем Адамеком прекрасним тестом для Вроцлава та його стадіону напередодні проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року.
«Вчора я гуляв по Вроцлаву і побачив прекрасний стадіон, який повністю готовий до поєдинку. Я навіть оглянув арену майбутнього бою з літака. Дуже радий, що стадіон готовий, а багато людей у всьому світі будуть спостерігати за боєм. Сподіваюся, що в контексті майбутнього Євро-2012 наш поєдинок на новому стадіоні стане хорошим передмовою до того, що на нас чекає в Україні та Польщі в наступному році», — сказав Віталій Кличко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
M Показати IP 9 Вересня 2011 16:48
Це розумно. Краще піти непереможеним, а ніж бути боксерською грушею, як Холіфілд і Тайсон.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus