USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Віцепрем'єр Італії заявив, що його хотіло вбити «українське угруповання»

16 Липня 2019 18:50
Віцепрем'єр і міністр внутрішніх справ Італії Маттео Сальвіні заявив, що його хотіло вбити «українське угруповання».

Про це повідомляє Новое время з посиланням на Аnsa.

«Це була одна з багатьох загроз смерті, які надходили мені кожен день. Спецслужби говорили про українську групу, яка намагалася мене вбити. Я радий, що це допомогло розкрити божевільний арсенал (зброї - ред)», — сказав він.

За словами Сальвіні, він вважає, що «ніколи не робив нічого поганого з українцями».

Раніше на півночі Італії під час обшуків у членів ультраправих угруповань вилучили арсенал зброї. У рамках слідчих дій були затримані троє осіб, в тому числі 60-річний Фабіо Дель Берджоло, колишній митний інспектор, який у 2001 році балотувався в Сенат від ультраправої групи Forza Nuova. Вони можуть бути пов’язані з найманцями на Донбасі.

Нагадаємо, що Сальвіні часто пов’язують з Росією. Так, раніше видання BuzzFeed оприлюднило розшифровку бесіди представників Сальвіні з росіянами про фінансування партії Ліга з допомогою поставок нафти. До цього італійська газета L’Espresso писала, що Ліга отримала мільйони євро від Росії.

Сам віцепрем'єр і міністр внутрішніх справ Італії Маттео Сальвіні заявив, що не брав«ни рубля, ни водки» у Росії на фінансування своєї політичної партії Ліга Півночі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Опаньки!!! Показати IP 16 Липня 2019 19:26
Раша везде!
! до Опаньки!!! Показати IP 16 Липня 2019 20:30
Консерва всрылась!
Лучанин Показати IP 16 Липня 2019 20:27
А непогану дурь продають в Італії...
Українець Показати IP 16 Липня 2019 21:01
Російська і італійська мафія на яву проти українців. Зброю знайшли в проросійської групи, а путінська маріонетка Сальвіні, прагнучи стерти цю інформацію намагається шокувати "українці хотіли мене вбити" - ФСБ підказало і Сальвіні очевидно відчуває що було б за що, тому й правдоподібно звучить. Виїжджати з Італії українцям слід поки там прорсоійська влада.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus