USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

В Італії не знайшли доказів про «групу українців», яка планувала вбити віцепрем'єра

16 Липня 2019 20:52
Слідчі органи Італії не знайшли підтверджень інформації про те, що певна українська група загрожувала життю міністра внутрішніх справ і віцепрем’єра Маттео Сальвіні.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на La Stampa.

За даними видання, слідство, яке привело до виявлення арсеналу зброї в Італії, почалося з інформації, отриманої від колишнього секретного агента КДБ, який повідомив про підготовку терористичного акту проти Сальвіні якимись українськими націоналістами.

«Однак, поліція не знайшла жодних доказів цієї інформації, але було вирішено стежити за діяльністю деяких італійців, які брали участь у збройному конфлікті на Донбасі», – повідомляє видання.

Саме після цього стеження були виявлені контакти між одним з бойовиків і експертом по зброї, який запропонував купівлю від імені третьої сторони.

Посол України в Італії Євген Перелигін на своїй сторінці в Facebook також повідомив, що не отримав від представників відповідних структур підтвердження існування такої групи українських громадян.

Нагадаємо, віцепрем’єр Італії і глава МВС Маттео Сальвіні заявив, що його хотіло вбити «українське угруповання».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Проукраїнський італі Показати IP 16 Липня 2019 22:29
А чому той у Москві фото с путіном робив?
Мікі Показати IP 17 Липня 2019 18:13
Після того я Американці викрили що виборчу компанію Матео Салвіні спонсорували з Москви, зразу придумали що йогохотіли вбити УКРАЇНЦІ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus