USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Військовослужбовці з Волині та Рівненщини психологічне здоров’я відновлюють футболом

5 Серпня 2022 17:49
Поки одні несуть бойове чергування із захисту повітряного проcтору України, інші відновлюються завдяки позитиву від спортивних ігор.

У Рівному відбувся товариський футбольний матч між командами військових частин повітряного командування «Захід» ЗС України з Рівненщини та Волині, повідомляє Армія Inform.

Мета спортивного заходу – налагодження більш тісної взаємодії та дружніх стосунків між підрозділами Повітряних Сил сусідніх областей.

Як зазначив командир підрозділу та капітан однієї з команд, футбол – його улюблена гра, якій він присвятив більшість свого життя. Адже у цьому виді спорту багато схожого з військом. Командна гра згуртовує колектив, дає відчуття довіри та відповідальності за загальний результат.
Два тайми по тридцять п’ять хвилин з невеличкою перервою на повноцінному великому полі з натуральним покриттям пролетіли дуже швидко.
«Завдяки позитивним емоціям під час спортивних баталій у підлеглих на душі стає легше, а морально-психологічний стан покращується та дозволяє у повному обсязі виконувати завдання за призначенням, – підкреслив офіцер. – Перша футбольна зустріч між цими командами відбулася в Луцьку минулого місяця. Тоді перемогли рівняни. Сьогодні відбувся справжній матч-реванш, в якому з різницею в один гол перемогли волиняни».
Як заохочення виконавчий директор обласної асоціації футболу Рівненщини Олег Кучер вручив кожній із команд по п’ять футбольних м’ячів, а представники Рівненської обласної федерації футболу передали військовим м’ячі з автографами відомих спортсменів клубу «Верес».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus