USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Влада не каже, коли лучанам подадуть тепло

18 Жовтня 2011 10:03
Для відновлення теплопостачання житлового масиву навколо загальноосвітньої школи № 5 у Луцьку потрібно частково перекривати проспект Перемоги.
Про це телефоном розповів заступник директора ДКП «Луцьктепло» Дмитро Дубняк.
За словами Дубняка, комунальники намагалися відновити теплопостачання, але наразі – марно. Тому доведеться частково перекривати рух магістральним шляхом – проспектом Перемоги. «А вже тоді будемо діставати трубу. Вона там зі сторони міліції (міськвідділу УМВС, - ВН)», - зазначив заступник директора ДКП.
«Ми її вийняти за нинішніх обставин не можемо. З одного боку – паркан п’ятої школи, з іншого – тротуар. Там бульдозеру нема як працювати», - переконує Дмитро Дубняк.
Тож комунальники готові приступити до робіт, як тільки отримають усі погодження, в тому числі – розпорядження міського голови про часткове перекриття руху транспорту. Ремонт, обіцяє Дубняк, займе не більше одного дня.
Нагадаємо, через прорив магістральної мережі в районі загальноосвітньої школи № 5 у Луцьку без тепла лишився цілий житловий масив . Фактично, стало холодно у сімнадцяти будинках, серед яких чимало багатоповерхівок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Мешканка будинку 4а на просп. Грушевського Показати IP 18 Жовтня 2011 10:32
Влада як завжди безсоромно бреше. ...без тепла лишився цілий житловий масив... Та не було ніякого тепла. Мер прозвітувався, що теплопостачання у місті запустили ще 10 жовтня. Проте, на Грушевського 4а тепло не запустили ні на хвильку. А з суботи диспечери Луцьктепло почали "співати" про прорив на теплотрасі. По кілька разів на день туди телефоную, аби знати ситуацію щодо подачі тепла. Диспечери і на гарячій лінії міського голови безсоромно брешуть, що ведуться роботи. І тепло подадуть не сьогодні-завтра. А виявляється лише отримують дозволи на виконання робіт... Напрошується запитання чим же тепловики займалися протягом вересня,який був по літньому теплим? Усе як завжди. Міський голова інший, а усе немов би за сценарієм. В квартирі температура +16 вранці... Жах. Головне, що мер прозвітувався: Луцьк - з теплом.... А лучани мерзнуть...
Інститут міста Показати IP 18 Жовтня 2011 10:48
Чим займалось підприемство у міжопалювальний період?Скільки метрів труб замінено в цьому році?Складаеться враження що підприемство працюе від аваріі до аваріі і думае тільки про підвищення тарифу.
Здрасте Показати IP 18 Жовтня 2011 12:37
То яка зп в Дубняка?
geor Показати IP 18 Жовтня 2011 15:06
Робота називається- дощо іде а ми скірдуємо.Безпредел.Хіба раніше неможна провірити теплотрасу.
555 Показати IP 18 Жовтня 2011 20:12
Дебіли щоб не ДУБНЯК то тепло получали б ВИ в березні .спасибо меру за таких людей як Діма ДУБНЯК .
АЗАРОВ Показати IP 19 Жовтня 2011 18:58
Спасібо богу що е в нас такі люди як Дмитро Дубняк .на такіх людей треба молитися .Діма ти умничка так тримати
Ніна Показати IP 20 Жовтня 2011 02:16
Батареї досі холодні. Слава богу, що поверх третій, а вікна й балконна рама металопластикові. Але четверта частина сімей живе на першому поверсі, половина з них - ще з 60-х років експлуатують старенькі дерев"яні шибки... Та я не про це. Пробний пуск, найімовірніше, було зроблено 14 жовтня або 13-го, бо 13-го ще не було перекопано навпроти 5-ї школи. Якби пробний пуск було здійснено вчасно - днів за 10 до початку опалювального сезону,- то й прорвало б раніше й залатали раніше. На сьогодні наш Алчевськ вже був би позаду. Хтось у Луцьку явно нехтує своїми прямими службовими обов"язками...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus