USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Власник джек-пота розказав як витратить виграш

2 Листопада 2011 16:11
Львів’янин Олег більш як 5 років грав у лотереї, аби 31 жовтня 2011 зірвати джек-пот 13,81 мільйона гривень .
На прес-конференції в УНІАН власник джек-поту, розповів, що грає в лотереї вже близько 5 років. Почав грати, ще коли жив у Німеччині, повернувшись в Україну, став грати у «Мегалот», купуючи 2 рази на тиждень по 3 квитки. Щасливими для Олега стали дати днів народження його родичів, саме ці числа він вносив до лотерейного квитка.

Олег - колишній чемпіон України з вільної боротьби. Нині працює страховим агентом. Одружений, має 10-річну доньку і 18-річного сина.

На запитання журналістів, як він планує витратити виграні гроші, Олег відповів, що у нього немолоді батьки і багато родичів, відповідно, спочатку він має намір поділитися з ними.

«У мене немолоді батьки, велика рідня. Собі поки нічого, поки що близьким, братові, сестрі, мамі», - сказав Олег.

Потім він додав, що хоче побудувати будинок, купити дружині шубу, а також поїхати відпочити.

Генеральний директор оператора державних лотерей «МСЛ» Євген Власенко повідомив, що максимальний термін, упродовж якого переможцеві виплатять весь обсяг виграшу - рік. При цьому він висловив упевненість, що цього разу гроші будуть виплатять швидше.

За словами Власенка, наразі в Україні грають у лотерею понад 1 мільйон людей щотижня, при цьому 65% з них - чоловіки.

Довідково: «МСЛ» («Молодьспортлото») - правонаступник «Спортлото» працює на лотерейному ринку вже 35 років.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
tatarynb Показати IP 2 Листопада 2011 23:43
це ж треба... навіть тут дохазяювалися джек-пот зірвано, а грошиків то нема... то нащо розіграш робити? я думав - лотереї за іншим принципом організовують... ги...
читач Показати IP 3 Листопада 2011 08:23
А бухгалтерія МСЛ то за океаном.Вона має віднощення до нашої держави такеж як морська свинка до моря.
Іван Козолуп Показати IP 3 Листопада 2011 21:50
Вартість квитка МСЛ - 5 грн., грає щотижня 1 млн народу. Прості підрахунки покажуть, що кожен місяць лотерея приносить 20 000 000 грн. В рік 240 000 000 грн. Скільки джекпотів виграють щасливчики? Лотерея - це чистої води розводняк. Куди ідуть всі ці гроші? тим більше, якщо ще й нема з чого заплатити мізерну порівняно з річним прибутком суму?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus