USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Власницю згорілого незаконного будинку престарілих в Харкові збираються затримати

21 Січня 2021 18:19
У зв’язку з пожежею в будинку престарілих в Харкові вирішується питання про затримання його власниці. Біля її будинку вже виставлено поліцейські наряди.

Про це заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, передає пресслужба міністерства.

За його словами, за даним інцидентом порушено кримінальну справу за фактом порушення правил пожежної безпеки.

«Зараз вирішується питання про затримання власниці пансіонату. Оскільки вона знаходиться на лікарняному, біля її будинку виставлено наряди поліції», – додав Аваков.

Він також додав, що зараз допитують управителя, якого теж затримають у порядку статті 208 КПК. На даний момент до поліції доставили трьох осіб.

«Причини цієї трагедії будуть встановлені в найкоротші терміни. Зараз вже створена урядова комісія, яка буде працювати на місці трагедії. Всі винні будуть притягнуті до відповідальності, згідно чинного законодавства», – додав Аваков.

Директор Харківського обласного департаменту соцзахисту населення Юрій Шпарага заявив, що будинок престарілих працював неофіційно.

«Такої установи, щоб за цією адресою було зареєстровано, в жодному реєстрі Харківської області не існує. Ми не розуміємо, що це. Немає такого закладу взагалі: ні приватного, ні державного, ні комунального», – підкреслив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про загибель 15 осіб в результаті пожежі, ще 11 перебувають у лікарнях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus