USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«Помічник Ляшка»: що відомо про лучанина, який брав участь у катуванні жінки в Харкові

21 Травня 2021 16:11
37-річний мешканець Луцька, який разом із двома співучасниками брав участь у катуванні жінки з метою заволодіння її майном у Харкові, раніше фігурував як автохам і називав себе «помічником депутата Ляшка».

Про це Інформаційному агенству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Нагадаємо, вночі 19 травня цього року до домоволодіння, розташованого на вулиці Академіка Погорєлова у Харкові, увірвалися троє чоловіків. У цей час у будинку перебувала 56-річна жінка, яка вже спала. Прокинувшись від шуму, жінка пішла подивитися, що трапилось, і побачила зловмисників. Один з них вдарив її в обличчя, від чого жінка впала на підлогу, йдеться на сайті Харківської прокуратури. Нападники знерухомили потерпілу, обмотавши їй руки і ноги скотчем. Зловмисники, погрожуючи, запитали, де знаходяться гроші. Боячись за своє життя, жінка вказала на місця зберігання коштів, які нападники знайшли і забрали собі кошти. Проте цього їм виявилось замало, і зловмисники запитали, де в будинку знаходиться сейф. Почувши у відповідь, що сейфу немає, нападники ввімкнули праску та стали прикладати її до тіла потерпілої, від чого жінка втратила свідомість. Зловмисники привели жінку до тями та стали погрожувати, що продовжать катувати її. Потерпіла розказала про всі місця зберігання коштів та цінних речей, наявних у будинку, після чого нападники забрали їх та покинули місце події.

20 травня правоохоронці затримали нападників, серед яких виявився і Володимир Б., який, народився та прописаний у селі Береги Млинівського району Рівненської області, але протягом тривалого часу мешкав у Луцьку.

Раніше Володимир Б. уже мав конфлікти із правоохоронними органами. Відповідну інформацію свого часу оприлюднили муніціпали у Фейсбуці.
Так, 29 серпня 2017 року автомобіль марки «Лада» з причіпом та будівельним сміттям припаркували на зеленій зоні багатоквартирного будинку на проспекті Волі.

Тоді інспектор відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста, Редькович В. попросив водія авто Миколу К. надати документи, які засвідчують особу для фіксації адміністративного правопорушення та притягнення до адміністративної відповідальності, однак той відмовився.

Після довгої тяганини та спостереження за діями інспектора, правопорушник швидко застрибнув у авто та, не дивлячись на те, що інспектор стояв на твузькій доріжці для пішоходів, рушив з представником влади на капоті та протягнув його близько п’яти метрів, а після цього зник з місця події.

Згодом порушник повернувся з Володимиром Б. (нинішнім фігурантом харківського злочину), який назвався «помічником депутата Ляшка». Останній погрожував інспектору департаменту звільненням та фізичною розправою.

Варто додати, що водій «Лади» 1991 року народження, як і Володимир Б., є уродженцем села Береги Млинівського району.

Зауважимо, на офіційному сайті Верховної Ради України у списку помічників нардепа Олега Ляшка Володимира Б. немає.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Hg Показати IP 21 Травня 2021 18:08
:: Раніше Володимир Б. уже мав конфлікти із правоохоронними органами. Відповідну інформацію свого часу оприлюднили муніціпали у Фейсбуці. Це про що? Це як? Як зоопарк може давати інформацію від правоохоронних органів?
Ляшко Показати IP 21 Травня 2021 19:04
Скотиняка така )
Вася Показати IP 6 Липня 2021 14:18
Нормальний мужик!!!!! Він там ні до чого !!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus