USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині внаслідок зіткнення «швидкої» з вантажівкою загинула людина, троє у важкому стані

1 Липня 2019 15:13
На Волині автомобіль швидкої медичної допомоги, що рухався з проблисковими синіми маячками, перевернувся внаслідок зіткнення з вантажівкою. У результаті дорожньо-транспортної пригоди загинув пацієнт, ще троє осіб – у важкому стані.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили у секторі комунікації ГУНП у Волинській області.

Нагадаємо, ДТП на маневицькому перехресті поблизу Оконська, внаслідок якої перекинулась карета швидкої допомоги, трапилась сьогодні, 1 липня, близько 13:30 години.

Так, у поліції підтвердили факт зіткнення вантажівки і автомобіля швидкої медичної допомоги:

«Автомобіль швидкої медичної допомоги, що рухався з проблисковими синіми маячками, перевернувся внаслідок зіткнення з вантажівкою. Внаслідок ДТП постраждало четверо осіб. Усі вони отримали травми різного ступеня складності. Серед постраждалих – водій та пасажири швидкої. На місці працює слідчо-оперативна група. Деталі уточнюємо», – зазначили у поліції.

Як повідомив завідувач оперативної диспетчерської Волинського обласного центру медичної допомоги Андрій Абрамов, пацієнт загинув, особа, яка його супроводжувала – у важкому стані, фельдшер – у комі, а водій отримав численні переломи.

Ймовірно, постраждалих госпіталізують у луцьку лікарню, оскільки всі, окрім водія, у критичному стані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
Бляха Показати IP 1 Липня 2019 17:04
Я в шоці,рятували одне життя,зламали життя багатьом родинам... Про що думав водій,і керівник бригади...??
Очевидець до Бляха Показати IP 1 Липня 2019 17:24
Вони не винні! Перевантажена фура розігнаоась і не змогла загальмувати
Кех до Бляха Показати IP 1 Липня 2019 17:31
Що значить про що думав він рухався із проблисковими маячками і йому повинні уступити дорогу. Питання про що думав приду*** на вантажівці.
бляха до Кех Показати IP 1 Липня 2019 17:41
маячки...не смышыть,поліція також їздить з маячками,але правила не порушує!!! обовязково повинна була бути сирена,а я так зрозумів її нажаль не було! та навіть з маячками і з увімкненою сиреною,водій швидкої не має права створювати аварійну ситуацію!і наражати на небезпеку інших людей! рятували одну людину ,а біди наробили ДУЖЕ багато всім! задумайтесь люди!
Ага до Кех Показати IP 1 Липня 2019 17:42
Ввімкнена мигалка не відміняє ПДР. Якщо водій фури рухається по трасі міжнародного значення , дорога головна і він не зобовязаний перед кожним перехрестям тормозити щоб бува не пропустити якусь швидку , газову службу чи пяного керманича підводи, наприклад. А от водій будь якого транспортного засобу з сиреною повинен дотримуватись пдр, і плрушувати в даному випадку, правила проїзду перехрестя лише тоді коли ПЕРЕКОНАЄТЬСЯ в тому що його проїзд буде безпечним, що його бачать і гальмують інші тз.
Тимко до Бляха Показати IP 1 Липня 2019 20:05
Ніхто в цій установі не думає, немає кому!. Наради, проводять люди немаючи вищої освіти, або слабо розбираючись в медицині. Дав взятку став начальник. Поробили посади, заступниками поставали, а думати не навчились. Адміністрація отримує колосальні зарплати по 25-30 тис грн. Ніхто з водіями не проводить інструктажів, включив мигалки, ти король. Практика показала що навпаки. Халатне ставлення до всього. Шкода потерпілих.
//// Показати IP 1 Липня 2019 17:47
я також рахую,що швидка могла попередити зіткнення,є багато факторів які унеможливлюють зупинку авто вага якого 40 тон,це --погане дорожнє покриття,погодні умови(ожеледиця,чи просто иокра дорога,туман...,можливо водій фури просто задивився на магнітолу,можуть гальма взагалі відмовити...є тисячі факторів так ось краще попередити ніж потім рахувати кількість жертв,я рахую що 10 секунд не зігралиб великої ролі у транспортуванні в 100кілометрів. а так тепер ніхто нікуди не поспішає! задумайтесь люди
людина до //// Показати IP 1 Липня 2019 19:05
я на 100% з вами згідний! в мережі вже є відео дтп! швидка200% відсотків не права,вона вдарила фуру взагалі в бік,а не фура її! представте собі якби на місці вантажівки було легкове авто повне людей,жертв було б набагато більше! про що думав екіпаж швидкої....можливо температура повітря повпливала на водія....
Володимер до людина Показати IP 1 Липня 2019 23:55
Як в шоці яя надіюсь що хоч водій вантажівки не винний .....блін це дорога міжнародного значення яя думаю що водій. Швидкої завтикав включив маячкі і забув бо чітко видно що навіть не збирався тормозити на пехресті ...
До бляха і Ага Показати IP 1 Липня 2019 18:05
Шановні, в вас порушена логіка. Я дуже хочу щоб швидкій завжди вдавалося рятувати життя кожній людині, проте поки ви на собі не спробуєте приоритет швидкої і для чого він був створений, ваша логіка на місце не стане. І почитатйте ПДР, хоч трошки.
бляха до До бляха і Ага Показати IP 1 Липня 2019 19:06
перегляньте відео дтп. там все ясно! водій фури навіть не міг побачити карету швидкої
РУСЛАН до До бляха і Ага Показати IP 1 Липня 2019 20:17
Скалічили 3 житті. Ось ваші правила. А секунду почекати і виглядало все по іншому. Ніхто і не за що в цій установі не переживає, зарплата ось за що переживають.
Медик Показати IP 1 Липня 2019 18:52
А вам люди добрі, ніколи не догодиш,то довго їдеш то мав би дорогу дати,щоб попередити аварійну ситуацію,ми є і будемо для вас слугами народу,і поки в вас справді не зміниться відношення до служб порятунку -однією кров'ю не закінчиться.Памятайтещо на інший раз це можете бути ви або ваші рідні.
Реальний Показати IP 1 Липня 2019 18:57
Винні поліцейські в таких випадках завжди перекривається рух в усі сторони аби швидка могла рухатися без перешкод. Деколи секунди вирішують життя людини.
Юзер Показати IP 1 Липня 2019 20:44
Це халатність ! Зневажання правил !
До реального. Показати IP 1 Липня 2019 20:59
Ти дибілко реальний
"Пасивіст" до До реального. Показати IP 1 Липня 2019 21:34
Факт
До журналістів Показати IP 1 Липня 2019 21:23
Попитайте в поліції - чому вони не забезпечили безпечного проїзду ?
Водій Показати IP 1 Липня 2019 21:25
Для якої матері там той пост стоїть ? Перше і головне його завдання - БЕЗПЕКА проїзду на тому перехресті !!! Сумно
Волинський Показати IP 1 Липня 2019 22:53
Та подивіться які водії на швидкій, в більшості старі пенсіонери, бо на таку зарплату молоді не хочуть іти. От вам і екстрена служба, а закермом дід, в якого ще має бути реакція і пильність, Та і добре що хоч такі водії є, бо скоро старі помирають за кермом від старості , а молоді на копійки не прийдуть.
Анонім до Волинський Показати IP 2 Липня 2019 00:49
Той дід має більший досвід ніж ти прожив.А те що він там їздить це не його вина,не краде і в автомати не грає,в мами не просить,а заробляє і те що зарплати малі не він винен і те що на пенсію не проживеш теж не він винен,а в тих дідів є діти,яким хочеться допомогти.Ти краще подивись які пі**ни їздять в маршрутках і возять людей,який в них досвід перевезення пасажирів?Вони реагують на підняту руку і не бачать перешкод щоб під'їхати до неї.Так що закрий свій рот і іди працюй.
Волинський до Анонім Показати IP 2 Липня 2019 10:35
Не дай Бог щоб до твоїх родичів приїхала швидка, де склад бригади дід і дві жіночки, а ти бігав і шукав людей щоб винести хворого. На таких службах мають працювати зорові хлопці ( хоча б один в складі бригади ) А те що старі пенсіонери їздять на швидкій то це біда, така держава , я ка заставляє людину працювати до кінця, аби прокормитись, і заплатити комуналку.
Арафат до Волинський Показати IP 2 Липня 2019 11:23
Перш за все - вина на керівництві "швидкої". Ніхто і ніколи не приділяв уваги професійності технічної складової. Якщо медикам влаштовують навчання, то водіями ніхто не займається. Вони або "бомки бомкають", або самотужки ремонтують свої машини. Причому не являючись кваліфікованими слюсарями. Ніяких навичок водіння їм не надають. Все іде самотоком "якось воно буде". От і результат. Це ж стосується і зарплат - керівництво не здатне оптимізувати штат, не здатне залучити інвестиції, не здатне проявити себе лідером і господарником.
Місцевий Показати IP 1 Липня 2019 23:49
Загинулих, на жаль, вже двоє....
СВІДОК Луцьк Показати IP 2 Липня 2019 09:11
З якою швидкість йшла вантажівка? Там пост і обмеження швидкості.... воділи в нас не рахуються з машинами спецпризначення....Прикро
Луцьк Показати IP 2 Липня 2019 10:02
Біля місця ДТП по дві смуги в кожну сторону - водій швидкої дуже ризикував коли так на нього виїхав... Він повинен був розуміти, що його машину, навіть і з проблисковими маячками, - інші учасники дорожнього руху побачать вже в самий останній момент ((( так і сталося. На відео видно де зупинилася фура після аварії - метрів за 500, якщо не більше
1111 Показати IP 2 Липня 2019 15:55
Люди а скажить для чого там пост ДПС яки стояли там и на це все дывылыся

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus