USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Внесли зміни до бюджету Волині на 2017 рік

18 Грудня 2017 13:00
У бюджет Волинської області на 2017 рік внесли низку змін, які стосуються перерозподілу коштів та зміни цільового призначення їхнього використання.

Про це стало відомо під час позачергової 17 сесії Волиньради.

Зокрема, за зверненням Запільської сільської ради змінили призначення субвенції з обласного бюджету на поточний білощебеневий ремонт дороги в с. Запілля та спрямували відповідні кошти на капітальний ремонт вул. Камінчука в тому ж селі.

За зверненням Ратнівської РДА кошти іншої субвенції на поточний ремонт дороги в с. Жиричі у сумі 400 тис. грн спрямували на капітальний ремонт дороги КПП «Самари»-Язавні- Теребовичі-Пудлужне-Гірники-Жиричі-Тур-КПП у сумі 250,0 тис. грн та на експуатаційне утримання комунальних доріг в с. Жиричі у сумі 150 тис. грн.

Разом з тим, кошти на добудову перинатального центру, які не встигнуть освоїти цього року, у розмірі 1,8 млн виділять на реконструкцію з прибудовою для Волинської обласної психіатричної лікарні №1 (1,3 млн) та 500 тис. грн на поповнення статутного капіталу санаторію «Лісова Пісня».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus