USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

ВНУ реалізує програму подвійного диплома з китайським університетом

24 Січня 2023 21:58
Волинський національний університет імені Лесі Українки планує реалізувати програму подвійного диплома з одним з китайських університетів.

Про це під час прес-конференції за підсумками трьох років на посаді повідомив ректор ВНУ Анатолій Цьось.

Він зазначив, що станом на початок повномасштабної війни в університеті навчалося орієнтовно 70 іноземних студентів, більшість з них були з Китаю.

«Коли почалася повномасштабна війна, усіх іноземних студентів ми переправили до кордону, який вони перейшли та зв’язалися зі своїми посольствами, виїхавши у свої країни. Зараз ми підтримуємо з ними зв’язок та сподіваємося, що після війни вони поновлять навчання в нашому університеті», – сказав Анатолій Цьось.

Також він повідомив, що у ВНУ є цікаві домовленості з китайським університетом, який пропонує реалізувати систему подвійного диплома.

«Китайські студенти навчатимуться в Китаї та в нас. Мова йде про факультет культури і мистецтв. Я сподіваюся, ми підпишемо цю угоду. За цією програмою навчатиметься 70 студентів», – зазначив ректор.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus