USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

У ВНУ вручили дипломи студентам, які навчаються за програмою «Подвійний диплом»

31 Січня 2024 20:58
Відбулося вручення документів про освіту за програмою «Подвійний диплом» між ВНУ імені Лесі Українки й Університетом Яна Длугоша в Ченстохові. Дипломи отримали студентки факультету хімії та екології.

На урочистій академії були присутні ректор Університету Анатолій Цьось, проректор з навчальної роботи та рекрутації Юрій Громик, проректор з навчально-виховної роботи та комунікації Наталія Благовірна, декан факультету хімії та екології Лариса Марушко, почесний гість – Генеральний консул Республіки Польща в Луцьку Славомір Місяк, викладачі кафедри екології та охорони навколишнього середовища, здобувачі освіти, повідомили у пресслужбі ВНУ.

Програма «Подвійний диплом» для студентів факультету хімії та екології започаткована 2019 року разом із партнерським польським ЗВО – Університетом Яна Длугоша в Ченстохові.

За словами завідувача кафедри екології та охорони навколишнього середовища Володимира Радзія, студенти-екологи мали змогу долучитися до навчання за спеціальністю «Біотехнологія». Нині за цією програмою навчаються дев’ять студентів факультету.

Читати ще: Після півтора року навчання підкинули академічні шапки: майже 1700 магістрів ВНУ отримали дипломи. Фоторепортаж

Ректор Анатолій Цьось привітав випускниць із закінченням навчання за програмою «Подвійний диплом» і зазначив, що реалізація цієї програми – велика перевага Університету імені Лесі Українки.
«Надзвичайно приємно, що зараз за програмою «Подвійний диплом» навчається 147 здобувачів освіти нашого ЗВО, а за останні сім–вісім років таке навчання закінчили майже 300 наших студентів різних спеціальностей. Я вам дякую за якісне виконання вимог навчання у Польщі. Ви своїм прикладом показали, що наші студенти володіють високим рівнем знань, умінь, компетентностей, і довели, що наша українська освіта цілком конкурентна у європейському просторі. Хай вас завжди супроводжує удача, а ваші плани з легкістю стають реальністю», – сказав Анатолій Васильович.
Із вітальними словами до випускниць і їхніх наставників звернувся і Генеральний консул Славомір Місяк. Він підкреслив, що реалізація таких програм надзвичайно важлива в сучасних умовах. «Бажаю, щоб здобутий вами польський диплом неодмінно пригодився, приніс користь для вас і ваших роботодавців», – сказав він.
Випускниці також дякували адміністрації та викладачам Волинського національного університету імені Лесі Українки, представникам польського навчального закладу за сприяння та надання можливості здобути освіту за кордоном.

Опісля ректор і консул вручили дипломи про закінчення навчання першого рівня за освітньою програмою «Біотехнологія» спеціальність «Агробіотехнологія» Дарині Пономарьовій, Людмилі Сніцар, Наталії Цекот і Наталії Снитюк. На завершення всі присутні зробили спільне фото на пам’ять.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus