USD 39.70 40.05
  • USD 39.70 40.05
  • EUR 39.95 40.20
  • PLN 9.92 10.10

ВНУ співпрацюватиме з Рівненською медичною академією

10 Листопада 2023 14:28
Волинський національний університет імені Лесі Українки співпрацюватиме із комунальним закладом вищої освіти «Рівненська медична академія». Відповідний договір підписали ректори ЗВО Анатолій Цьось і Ростислав Сабадишин.

Про це інформують на сайті ВНУ.

Згідно з договором, співпраця закладів буде спрямована на об’єднання науково-практичного, організаційного потенціалів для проведення досліджень у галузі охорони здоров’я людини, впровадження новітніх технологій і спільну реалізацію наукових проєктів та програм.

Так, університет імені Лесі Українки та Рівненська медична академія організовуватимуть і проводитимуть навчальні практики для студентів, братимуть участь у програмах академічної мобільності студентів та викладачів, працюватимуть над підготовкою науково-методичних матеріалів, наукових статей, навчальних посібників, здійснюватимуть обмін науковою інформацією, видавничою продукцією, електронними ресурсами тощо.

Читати ще: ВНУ співпрацюватиме зі службою у справах дітей Волинської ОДА

Під час візиту до ВНУ імені Лесі Українки делегації з Рівного проректорка з навчально-виховної роботи та комунікації Наталія Благовірна і завідувачка кафедри фізичної терапії та ерготерапії Ольга Андрійчук обговорили з колегами специфіку підготовки спеціалістів-медиків і висловили сподівання, що задеклароване співробітництво принесе користь обом закладам і їхнім студентам.
«Покладаємо на цю співпрацю великі надії. Сподіваємося, що вона буде активна, бо нам є що від вас переймати. Тішимося вашими досягненнями», – сказала Наталія Благовірна та висловила сподівання, що взаємодія з рівнянами сприятиме розвитку молодого медичного напряму в університеті.

Читати ще: ВНУ співпрацюватиме з Волинською академією поліції

Гостям розповіли про роботу медичного факультету та зробили невеличку екскурсію його потужностями, поділилися планами подальшого розвитку структурного підрозділу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Андрій Показати IP 10 Листопада 2023 14:40
Це ветеринарна академія, як була в Рожищах?
Проєкт Показати IP 10 Листопада 2023 18:46
А Волинський медичний інститут може поки що перекурити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus