USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Водія вирізали рятувальники: подробиці смертельної ДТП на дорозі Ковель – Ратне

14 Червня 2021 12:21
Правоохоронці повідомили подробиці смертельної ДТП, що сталася 13 червня на автодорозі сполученням Ратне – Ковель.

Аварія сталася близько 18 години на відрізку ділянки дороги, на якій проводяться ремонтно-відновлювальні роботи дорожнього полотна. 18-річний керманич Volkswagen, ймовірно, не врахував дорожньої обстановки та зіткнувся з бетонною плитою.

Від отриманих травм чоловік помер на місці події. Як інформує пресслужба ДСНС Волині, працівники чергового відділення 4-ї ДПРЧ м. Ковель провели деблокування загиблого з автомобіля.

Автомобіль вилучено та доставлено на майданчик для тимчасово затриманих транспортних засобів.

За цим фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують обставини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 14 Червня 2021 12:39
Єдиним заборонним знаком у нас є бетонний блок впоперек дороги. Не було б того знаку, робітників покалічив би.
Я Показати IP 14 Червня 2021 12:44
А де знаки тимчасові??? Треба декілька раз дублювати знаки
Анонім до Я Показати IP 14 Червня 2021 14:05
Вистачає там знаків, в т.ч. обмеження швидкості. Тільки якби дотримувався тих обмежень, мотор в салоні не був би
Василь Показати IP 14 Червня 2021 13:43
Порушення правил дорожніх робіт -не встановлено попередні знаки,роботи проводились вдень,-ось і результат.Ще і нехтування дозволеною швидкістю.Просто необхідно робити так як потрібно-тоді і смертей буде менше.А привикли тяп-ляп-ось і результат.
Правда Показати IP 15 Червня 2021 07:59
Проїздив.Бардак повний на тому відрізку.Ніби щось роблять і ходять кругами один за одним і це вже давно.Все кругом валяється-труби,плити,техніка...Там такими темпами роботи на роки.
123 Показати IP 15 Червня 2021 12:21
почніть з себе, а то у вас всі винні тільки не водій, вчора був в Голобах де вкладають бетоносуміш, регульований переїзд по світлофору так окремі водії спричиняють аварійну ситуацію даже в таких ситуаціях, починають обгін, і литять під 100 км/год де вся пиль та щебінь летить в авто та лобове скло, також стоять всі необхідні знаки а поваги нуль.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus