USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Водіїв на газонах у Луцьку ловитимуть «каральні загони»

20 Серпня 2018 17:44
Депутати Луцької міської ради дали вказівку муніципальній варті сформувати спеціальні загони, які б штрафували водіїв, котрі паркуються на газонах.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Менеджер з регіонального розвитку КП «АвтоПаркСервіс» Анатолій Носалюк почав нарікати, що на авторинку не всі місця для паркування зайняті, а це не дає можливість підприємству належно заробляти. «Є проблема з паркуванням на газонах. Ми вже неодноразово зверталися в поліцію, але результату не багато, вони цим особливо й не хочуть займатися. Та і притягнути до відповідальності водія важко, бо коли він не в авто, то протокол не складеш», - бідкався посадовець.

Голова комісії Андрій Козюра запропонував, аби за паркуванням водіїв на зелених зонах слідкували муніципали.

«Треба доручити муніципальній варті сформувати «каральні загони», аби ті двічі на тиждень ходили на авторинок і штрафували порушників за те, що ті паркуються на газонах. І хай стоять там і чекають водія, він же ж прийде. Особливу увагу треба звернути на сутиацію на вулицях Єршова та Індустріальна. А за 10 днів хай нам звітують», - запропонував депутат.

Присутні члени комісії одностайно підтримали таку пропозицію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ii Показати IP 20 Серпня 2018 18:02
Навіть коли хтось і в авто вони поцьомають д*пу бо недокажуть хто там паркувався. До чого цей лепет? Муніципали вже всю пальонку на ринках викупили? Всіх бабусь з квітами прогнали з зупинок? Всі забори позносили? Зайнятися їм більше нічим? Карателі хр*нові. Сплю і бачу як два студента шторять перекупів))))))))))))))
11 Показати IP 20 Серпня 2018 18:39
Колеса хай пробивають всі 4, тоді точно ніхто не буде ставити.
укр Показати IP 20 Серпня 2018 20:10
Народ-вимагайте в ЛМР детальний план даноі тeриторіі《вони іх приховують》,там будe вказано дe e газон,а дe нeма. Зeлeна маса на грунті нe доказ ,що цe газон. Зeлeна зона-можe знаходитись тільки за мeжами насeлeного пункту.
Петро до укр Показати IP 20 Серпня 2018 22:09
Дятлам треба пояснювати де газон, тротуар і дорога з парковкою? А де унітаз і ложка з виделкою, то самі знаходять? А штраф в лобове скло ломом, щоб видніше було?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus