USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Водоканал на Волині отримав нового мініекскаватора

27 Жовтня 2022 08:00
КП «Володимирводоканал», за підтримки міської ради, придбало сучасний мініекскаватор JCB 8025ZTS LC вартістю 2 мільйони 150 тисяч гривень, який використовуватимуть для абсолютно різних робіт.

Міський голова Ігор Пальонка передав ключі від нової техніки водію КП «Володимирводоканал» Сергію Харченку, зазначивши, що оновлення техніки сприятиме швидкому та оперативному виконанню завдань, повідомили у КП.

Директор КП «Володимирводоканал» Сергій Луцюк, у свою чергу, подякував міській раді та депутатському корпусу за розуміння проблем комунальних підприємств, зазначивши, що дана техніка сприятиме швидшому та якіснішому ремонту старих мереж і прокладанню нових.

«Автопарк КП «Володимирводоканал» давно потребує оновлення, оскільки техніка, на якій доводиться працювати, є зношеною. Варто зазначити, до переліку послуг, які надає підприємство, додалися заміна та прокладання мереж. Дані роботи переважно виконувалися підрядними організаціями, тепер це роблять працівники водоканалу. Однак при їх виконанні гостро не вистачає необхідної спецтехніки.

Модель 8025 ZTS LC має експлуатаційну масу 2806 кг та 2833 кг відповідно, тому їх можна перевозити між робочими майданчиками, використовуючи доступні економічні способи транспортування. Основні переваги даної техніки – висока продуктивність та маневреність при малих розмірах. Крім того, мініекскаватори здатні виконувати риття ям при посадці дерев, прокладання траншей та фундаментів, копати перед стінами та в інших важкодоступних місцях.

Наявність спецтехніки дозволить працівникам водоканалу ефективніше та якісніше виконувати роботу, а також збільшити об’єми робіт з планової заміни мереж», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus