USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Дитяча лікарня та перинатальний центр у Луцьку отримали допомогу для малят вартістю понад 1 мільйон гривень

17 Червня 2022 16:55
Напередодні професійного свята медичних працівників голова Волиньради Григорій Недопад спільно з благодійниками відвідав обласне територіальне медичне об’єднання захисту дитинства і материнства.

Про це повідомили у Волиньраді.

За сприяння благодійної організації «Відродження України», з якою в обласної ради укладено меморандум про гуманітарну співпрацю, сьогодні для найменших пацієнтів Григорій Недопад передав вантаж вартістю понад 1 мільйон гривень. Серед допомоги – дитяче харчування відомих світових виробників, підгузки, предмети догляду за немовлятами, а також засоби дезінфекції.

Очільниця комунального закладу Ірина Горавська подякувала голові обласної ради та керівникові благодійної організації Анатолію Капустюку за підтримку, принагідного зазначивши, що медичне об’єднання захисту дитинства і материнства від початку війни працює також і як своєрідний гуманітарний медичний хаб, і частина гуманітарної допомоги спрямовується в інші медичні заклади, формуються аптечки та комплекти обладнання та інструментарію на передову. Також тут опікуються і вимушеними переселенцями, надаючи не тільки медичну, а й психологічну та матеріальну допомогу.

Вона також розповіла, що замість, як було заплановано, реалізовувати велику розбудову закладу, колектив був змушений облаштовувати в укритті операційні та пологові зали, палати для породіль і дітей. Але, запевнила Ірина Горавська, як і до війни, заклад продовжує надавати якісну високоспеціалізовану комплексну допомогу.
«Попри все, ми майже удвічі збільшили кількість пакетів послуг, продовжуємо навчати персонал, вдосконалювати методики лікування. Ми не припиняємо розвиватися», – запевнила генеральна директорка об’єднання.
Григорій Недопад також зустрівся з колективом медзакладу.

«Волинське територіальне медичне об’єднання захисту дитинства і материнства – єдине в державі, де виходжують немовлят вагою у 420 грамів. Це – найсучасніший і найкращий в Україні дитячий лікувальний заклад. Така висока планка, таке визнання і підстава для гордощів – заслуга кожного з вас. Працюйте, а обласна рада докладатиме усіх зусиль для розвитку комунальної установи», – звернувся голова Волиньради до медиків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus