USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Володимир Зеленський отримав особливу нагороду – Герб Таллінна

15 Травня 2022 23:32
Президент України Володимир Зеленський отримав Герб Таллінна. Цю нагороду в Естонії вручають на знак особливої пошани.

Про це повідомили в Офісі президента.

Міськрада Таллінна ухвалила це рішення ще 5 травня. Проте нагороду змогли передати лише сьогодні, 15 травня.

Мер Таллінна Євген Осіновський передав нагороду для Володимира Зеленського першому заступнику Голови Верховної Ради України Олександру Корнієнку, який наразі перебуває з візитом в Естонії.

Євген Осіновський пояснив, що ця відзнака демонструє солідарність Таллінна та його мешканців з народом України, а також підтримку у героїчній боротьбі України з російською агресією. Він переконаний, що українці повинні перемогти, щоб мирно й самостійно обирати свій подальший шлях.

"У Європі у 21-му столітті немає місця насильницькій зміні кордонів, вбивству людей та бомбардуванню міст. Я впевнений, що ми виграємо цю війну. Бажаю вашому Президентові та вашому народу успіхів у цій війні, що є важливим для всього світу. Впевнений, що Естонія, наш народ і Таллінн потужно стоять з вами в цій війні. Слава Україні", – заявив Осіновський.

Він Україна та її народ мають перемогти, щоб мирно й самостійно обирати свій подальший шлях, переконаний Євген Осіновський.
Нагадаємо, у США Президента України Володимира Зеленського нагородили медаллю Свободи Рональда Рейгана. За весь час існування цієї нагороди її лауреатами стали лише 10 осіб.

Американське видання Politico, яке спеціалізується на політичній журналістиці, щороку публікує список найвпливовіших людей Європи. Цьогоріч найвпливовішою людиною Європи назвали Володимира Зеленського – за нього проголосувала найбільша кількість читачів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus