USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волонтери здійснили мрії мешканців геріатричного пансіонату в Луцьку

6 Серпня 2022 08:00
У Луцькому геріатричному пансіонаті уже вдруге відбулася акція «Чарівна скриня здійснення мрій».

Волонтери зібрали побажання мешканців пансіонату та втілили їх в життя, розповіла Суспільному організаторка акції Анастасія Рудик.

Збір анкет тривав упродовж трьох тижнів. Охочі втілити у життя мрії мешканців геріатричного пансіонату знайшлися усього за дві години.

«Люди розбирають мрії. Скидаю їм анкету мрійника у приватні повідомлення, щоб вони могли ознайомитися з історією, що це за людина, а вони виконують побажання пенсіонерів», – каже Анастасія Рудик.

До дійства вперше долучилася Анна Абрамчук. Каже, що радо допомогла здійснити мрію однієї бабусі. Жінка хотіла червону сумку з прикрасами.
Про акцію дізналася благодійниця Віталіна Якубчук. Жінка побачила перелік мрій мешканців геріатричного пансіонату в соціальній мережі.

«У дідуся – така дивна мрія, але просто вона мене зачепила. Там був пластир, йод і серветки антибактеріальні. У нього проблеми зі здоров’ям і йому це дуже потрібно», – каже волонтерка.
Керівниця геріатричного пансіонату Алла Гнатюк розповідає, що у соціально-медичній установі під наглядом перебувають 145 підопічних. Серед них є люди пенсійного віку, які не мають можливості втілити свої бажання. З її слів, цього разу мрії в рамках акції озвучили 45 мешканців пансіонату.

За останні кілька років організаторам акції «Чарівна скриня здійснення мрій» вдалося реалізувати мрії понад тисячі людей, додає Анастасія Рудик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus