USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» гратиме атакувальний футбол», – Андрій Тлумак

8 Червня 2018 15:54
Новопризначений тренер «Волині» Андрій Тлумак сподівається, що йому та його тренерському штабу вдасться вирішити завдання виходу у Прем’єр лігу, зокрема, він зауважив, що тренери будуть визначатися, з якими футболістами з нинішнього складу працювати далі, а хто покине команду. До того ж, наставник повідомив, що клуб веде переговори з новими футболістами.

Про це йшлося 8 червня під час прес-конференція в адмінприміщенні стадіону «Авангард».

Так, новий наставник «Волині» Андрій Тлумак не був багатослівним на власному представленні, наголосивши, що тренерський штаб намагатиметься виконати завдання виходу в Прем’єр лігу, тож підсумки будуть підведені наприкінці сезону.

Андрій Тлумак зауважив, що в нього був досвід самостійної роботи в юнацькому футболі з дублюючими складами та U-19, однак близько року він працював старшим тренером першої команди «Карпат». Щодо ігрової концепції нового тренера, то коуч каже, що це агресивний атакувальний футбол, який допоможе привести вболівальник на стадіон.

Наразі клуб підписав лише Дениса Кожанова, однак Андрій Богданович виразив сподівання, що до клубу приєднаються ще низка футболістів.
«В мене є контакти з тими гравцями, яких ми хочемо запросити, проте зараз я не хочу забігати наперед, оскільки наразі ми підписали контракт лише з Денисом Кожановим, але є низка футболістів, які, сподіваюся, приєднаються до команди. Щодо тих гравців, які є в команді, то 14 червня ми їх викликаємо з відпустки і будемо знайомитися з ними та їхніми ігровими якостями, а тоді визначимося, з ким працювати далі, а з ким будемо прощатися», - зазначив Андрій Тлумак та додав, що контракт підписаний на два роки.
Також він виразив сподівання, що йому вдасться швидко налаштувати командну взаємодію, адже він має певний досвід у цьому, коли працював з командою «Карпат» U-19, де кожного року змінюється склад.
Зокрема, новопризначений наставник повідомив, що команда пройде два збори – перший відбудеться у Луцьку, а щодо другого, то зараз керівництво клубу веде переговори з закордонними готелями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Glover Показати IP 8 Червня 2018 18:13
Ага, на колінках, напевно!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus