USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Запросимо інопланетян, якщо допоможуть вийти у Прем’єр лігу», – спортивний директор «Волині»

8 Червня 2018 15:33
Спортивний директор ФК «Волинь» Валентин Кошельник офіційно представив нового головного тренера футбольного клубу «Волинь» Андрія Тлумака та його тренерський штаб. Зокрема, Валентин Іванович наголосив, що перед командою стоятиме завдання виходу у Прем’єр лігу.

Про це йшлося 8 червня під час прес-конференції в адмінприміщенні стадіону «Авангард».

На початку спілкування з медійниками Валентин Кошельник подякував за роботу екс-тренеру Віктору Миколайовичу Богатирю, адже він виконав своє завдання залишити команду у Першій лізі, наразі він залишається у клубі, проте перейде на іншу посаду, але про те, яку саме посаду займе Богатир, спортивний директор пообіцяв повідомити згодом.

«Зараз прийшли молоді амбіційні люди зі ще більшими знаннями. Ми на них дуже надіємося і сподіваємося, що вони нас не підведуть. Я думаю, що ці люди побудують команду і в цьому році ми вийдемо в Прем’єр лігу, я не те, що думаю, а впевнений в цьому», - зазначив Валентин Кошельник та представив нового наставника «Волині» Андрія Тлумака.
Також були представлені помічники, які увійдуть до нового тренерського штабу. Так, допомагатимуть Андрію Тлумаку будуть відомий у минулому футболіст «Карпат» Андрій Сапуга, Павло Котовенко, а також тренер воротарів Володимир Марчук, який добре відомий вболівальникам «Волині».
Своєю, чергою новопризначений керманич Андрій Тлумак подякував попередньому тренерському штабу за те, що залишив команду у Першій лізі і дав можливість працювати зараз, а також він зауважив, що тренерський штаб постарається виконати поставлене завдання виходу у Прем’єр лігу.
Окрім представлення тренерів, ішла мова і про нових футболістів, тож, як зауважив Валентин Кошельник: «Ми будемо запрошувати не лише бразильців, а й інопланетян, якщо допоможуть вийти нам у Прем’єр лігу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus