USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

«Волинь» – «Карпати»: гру зупинили через вболівальників, які вибігли на поле. Відео

8 Червня 2019 21:15
У Луцьку 8 червня на стадіоні «Авангард» матч між ФК «Волинь» та «Карпатами» зупинили, оскільки на поле вибігли вболівальники.

Це трапилося в додатковий час.

Упродовж всього матчу фанати «Карпат» намагалися спровокувати правоохоронців, застосовуючи піротехніку, вириваючи сидіння на стадіоні та підпалюючи їх.

Зокрема, вболівальники, які вибігли на поле, побігли за суддею, очевидно, через його ганебне суддівство. Вболівальники «Волині» з центральної трибуни натомість почали кричати до футболістів «Карпат»: «Ви – дно».

Силовики в спецзасобах побігли до сектору львів‘ян, які вели себе неадекватно протягом усього матчу. Суддя поки в підтрибунному приміщенні і не відновлює гру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Петро Показати IP 9 Червня 2019 09:55
Хахаха, як класно перекрутили факти. "вболівальник Карпат аирвав сидіння і вибіг на поле зі сторони фан сектору Волині". Дуже дотепно, жарт оцінив.
Карась Показати IP 9 Червня 2019 11:43
Чому ті вболівальники ведуть себе мов худоба? Люди приходять з сім'ями відпочити, а мусять терпіти це бидло
я до Карась Показати IP 10 Червня 2019 09:51
якщо Ви любите свою сім’ю то ніколи не поведете її на авангард "сидіти в запльованій курилці з бухими дядьками" або треба вибирати матчі простіші коли приходить людей 500
Луцьк Показати IP 10 Червня 2019 12:40
Де міліція, яка не пропускає на такі матчі всяких неадекватів і охороняє життя наших громадян? З такою безпекою страшно буде за хлібом в магазин вийти, не те що з дитиною піти подивитись гру!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus