USD 40.65 41.07
  • USD 40.65 41.07
  • EUR 40.80 41.15
  • PLN 10.00 10.25

Волинь – Люблін: представники обох регіонів обговорили реалізацію спільних проєктів

23 Травня 2024 14:23
Заступник голови ОДА Олександр Троханенко зустрівся з воєводою Люблінського воєводства Кшиштофом Коморським та депутатом Люблінського воєводства Збігнєвом Войцеховським.

На порядку денному – результати засідання Моніторингового комітету Програми Interreg NEXT «Польща – Україна 2021-2027», повідомляє Волинська ОДА.

Зокрема, учасники зустрічі обговорили потенціал відібраних проєктів, розглянули важливі питання співпраці та реалізацію спільних проєктів у різних напрямках.

Нагадаємо, що у рамках Програми Interreg NEXT Волинська область отримає фінансування від Європейського Союзу для 14 проєктів за темами «Здоров’я» та «Довкілля» на загальну суму понад 13 мільйонів євро.

Читати ще: Сім волинських проектів щодо захисту довкілля отримають фінансування від ЄС

Водночас учасники заходу проаналізували попередні домовленості, досягнуті за результатами зустрічі з партнерами Волині, Люблінського воєводства та регіону Лаціо (Італія).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus