USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» на останніх хвилинах програла аутсайдеру Першої ліги

7 Травня 2021 19:05
У 25 турі луцька «Волинь» на виїзді поступилася одному з аутсайдерів Першої ліги – краматорському «Авангарду» – 2:1. Лучани забили на початку гри, однак двічі пропустили в другому таймі.

У «Волині» були несподіванки в стартовому складі, зокрема місце у рамці воріт зайняв Неділько, очевидно, така заміна голкіпера була спричинена помилкою Леванідова у минулому турі, а на позиції правого захисника вийшов Мартинюк, замінивши капітана Сімініна.

Вже на 11 хвилині «Волинь» скористалася своїм першим моментом та відкрила рахунок у матчі: Протасов промчав лівим флангом та подав на Приймака, який головою поцілив у кут воріт «Авангарду» – 0:1.

Після забитого голу лучани почали діяти першим номером, натомість краматорці грали другим номером. Зокрема на 21 хвилині господарям вдалося вибігти в швидку атаку, яку дальнім ударом завершував Писко – вище воріт.

Через кілька хвилин непогано приклався до м‘яча Протасов, але влучив по центру воріт, тож кіпер краматорців відбив його удар.

Наприкінці тайму «хрестоносці» дозволили суперникам трішки поконтролювати м‘яч, але кілька поданих кутових та удар Сеницького не несли небезпеки.

На початку другої половини зустрічі «Волинь» діяла активніше в атаці, завдавши кілька дальніх ударів. Також після навісу зі стандарту головою пробивав Приндета – над поперечиною.

З середини тайму лучани знизили тиск на захист «Авангарду», вирішивши зіграти на утримання рахунку. Натомість «Авангард» більше часу проводив в атаці і це вилилося в результат: на 80 хвилині Приндету обікрали на фланзі та прострілили на Скотаренка, який розстріляв ворота Неділька – 1:1.

Вже у додатковий час арбітр призначив пенальті у ворота «хрестоносців», який впевнено реалізував Сеницький – 2:1.

Тож «Волинь» не лише втратила перемогу на останніх хвилинах, а й сама зазнала поразки від одного з аутсайдерів Першої ліги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Джек Показати IP 7 Травня 2021 19:13
Ахахаха.позорище! Та волинь сама аутсайдер 1 ліги
Ау Показати IP 7 Травня 2021 19:35
Слабаки. Склад, тренер і Ко. Шлак повний. Що відбувається у клубі???
Майкл Показати IP 7 Травня 2021 19:49
Ситуація очевидна: Волинь не планує виходити в УПЛ. Шкода грошей, нема чергових виборів, нема гордості. А болільники у щось вірять а їх попросту мають в с*аці
Анонім Показати IP 7 Травня 2021 20:18
ковзани!!!!
Пильний Показати IP 7 Травня 2021 20:36
Не мучте нас, скажіть, що УПЛ нам нецікава, виборів нема, на Авангарді буде Верес і бігуни легкоатлетичні. І ми будемо спокійно спостерігати за тими качелями і іграми в тоталізатор. А так наобціяють, а потім кожну весну позорите наші волинські символи на футболках
санчо Показати IP 7 Травня 2021 21:22
чергова здача матчу= 100\
Сраконіс Показати IP 7 Травня 2021 21:38
Навіть коментаря шкода-повні засранці, яка низість- театр абсурду!!!
Богдан Сташинський Показати IP 7 Травня 2021 22:30
Полное отсутствие воли к победе ... По всей вероятности появились серьезные комплексные проблемы взаимоотношений в команде и клубе.
Уболівальник ФК "Вол Показати IP 8 Травня 2021 08:30
Я не скажу наскільки я правий, але у ФК "Волинь" так було вже не один раз. Зі мною погодяться добрих 75% уболівальників, які стежать за грою нашої команди і підтвердять, що на протязі 80 хвилин вигравати матч і за останніх 10 хвилин повністю віддати гру та вирішити долю поєдинку - може тільки ФК "Волинь". Не хочеться вірити, що це була повна здача футболістами поєдинку ФК "Авангарду" - клубу, який може вилетіти у Другу Лігу. Але на останніх хвилинах програти це стидно і позорно!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus