USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

«Волинь» на останніх хвилинах програла «Оболоні» на виїзді

21 Травня 2021 19:52
Забивши на старті гри та володіючи перевагою протягом першого тайму, «Волинь» двічі пропустила в другій половині зустрічі та поступилася київській «Оболоні» на виїзді у 27 турі – 2:1.

«Волинь» активніше розпочала гру, і вже на 1 хвилині Хагназарі бив у ворота «пивоварів», а згодом небезпечний простріл Протасова перервав голкіпер.

Після цього гра заспокоїлася, але вже наступний момент на 9 хвилині став гольовим для «хрестоносців»: Приймак віддав діагональну передачу з глибини на хід Оринчаку, який скориставшись непорозумінням захисника та воротаря «Оболоні», підіграв собі головою та відправив м’яч у пусті ворота – 0:1.

Після забитого голу «Волинь» продовжила діяти першим номером, однак на 18 хвилині могла пропустити – доволі непогано по воротах Неділька пробивав Батальський, але досвідчений воротар відбив його удар.

На 30 хвилині Протасов мав фактично ідентичний момент з забитим голом: вінгер отримав пас з глибини до карного майданчику, обіграв захисника, але з ударом в дальній кут не склалося – м’яч пролетів повз.

Перед перервою «Оболонь» заробила небезпечний штрафний, однак удару Слободяна не вистачило точності. Тож перший тайм завершився з мінімальною перевагою «Волині».

Після перерви «Оболонь» одразу ж зуміла зрівняти рахунок:на 47 хвилині Батальський головою замкнув навіс партнера з кутового – 1:1.

Початок другого тайму був більш конкурентним за першу половину зустрічі, коли ігровою перевагою володіли волиняни.

Команди мали дальні спроби, зокрема удар Рябова заблокували захисники киян, а Суханов пробив повз ворота Неділька.

На 61 хвилині дубль міг робити Оринчак, але удар нападника з розвороту заблокував захисник, переправивши м’яч на кутовий.

Згодом Оринчак мав ще один момент, але після навісу Мартинюка не зумів головою поцілити у дальній кут.

На 75 хвилині «Волинь» затиснула «Оболонь» у власному карному майданчику, але до удару справа не дійшла, натомість «пивовари» вибігли в контратаку два в один, під час якої влучили в стійку, а удар Мединського на добиванні впритул неймовірним чином парирував Неділько.

Невдовзі Неділько змушений був рятувати волинян від удару Батальського. А на 87 хвилині Батальський таки забив вдруге – нападник замкнув навіс Суханова головою та вивів свою команду вперед – 2:1.

В підсумку матч завершився перемогою господарів поля. У вівторок «Волинь» прийме вдома рівненський «Верес», який сьогодні не зумів достроково оформити вихід в УПЛ, зігравши внічию з «Альянсом» 3:3.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Уболівальник ФК "Вол Показати IP 21 Травня 2021 20:05
З ФК "Волинь" вже все зрозуміло. Немає тренера, немає гравців, немає бажання грати, я не кажу, щоб навіть вигравати. Все ясно з нашою футбольною командою. Стидно, ми раніше це вже бачили при поєдинках з ФК "Авангард" і з ФК "Полісся". Таке враження, що ФК "Волинь" банально віддають чи продаютиь матчі.
ось і все Показати IP 21 Травня 2021 20:27
-10 до 3го місця за 3 тури до завершення, математично вихід в УПЛ вже неможливий, хоча про те, що Волинь нікуди не вийде було зрозуміло ще по перших кількох іграх другого кола, в команді бездарність по всіх фронтах, чекаємо нового сезону і чергові історії про те, що у Волині завдання вийти в УПЛ
Джек Показати IP 21 Травня 2021 21:06
Це вони програли навіть пивному бару?)ахахахах
Карась до Джек Показати IP 21 Травня 2021 22:24
жіночому составу
Не фан Показати IP 21 Травня 2021 21:34
Хлопці ! Не хочете &рати - не мучте &раку !
Сергій Показати IP 21 Травня 2021 22:20
це не гра, це повне жахіття...хоча це повне жахіття продовжується вже давно після відходу Столяра...непрофесійне керівництво, клубом керує тітка так званого олігарха, якому футбол до одного місця, кінцевими бенефіціарними власниками клубу є люди, які знаходяться в офшорі на Кіпрі, відсутність бази, полів для тренування, сучасного стадіону, сайту, клубного магазину....нездалі трансляції домашніх матчів в 21 столітті...(подивіться які трансляції в Уругваї, де футбольні поля набагато убогіші...)...провальна трансферна політика побудована на запрошенні нездалих футболістів пачками, а натомість втрата власних вихованців...історія Кухаревича як приклад...постійні суперечки в спортивному арбітражі...а нам кажуть, що ФК "Волинь" (Луцьк) це бренд...цікаво для кого...напевно для істинних (ідеалістичних) вболівальників яких стане все менше на фоні такої безхребетної команди та людей, які на ній паразитують та заробляють гроші, самозакохано любуючись у футболці з хрестами та продаючи власне поле "Авангарду" ворогам з "Вересу"...поняття сором, ганьба, чесність футболіста тут зайві...для цих всіх людей ці поняття мертві...вони спокійно житимуть далі рахуючи зелені купюри...хочу, щоб такі прізвища, як Приндета, Коломоєць, Нкололо, Чачуа, Сачко і ще багато назавжди зникли з волинських радарів через свою профнепридатність...Ви свою зарплатню за сезон маєте віддати воїнам, медикам чи бідним...а самі маєте піти працювати на завод чи в колгосп...А Ваш прес-аташе повинен припинити Вас відмазувати та реально описувати хід матчів...нічого Ми справжні волиняни все одно залишимось живі...і надіємось справжній клуб утвориться на основі людей для яких футбол на першому місці...
ще не зовсім свідоми Показати IP 22 Травня 2021 08:18
Пам"ятаю середину нульових років, коли волиняни у Динамо та Шахтаря вигравали. Були часи. Гірко зараз на душі, що з сільськими командами грають. І там програють
12-34 Показати IP 22 Травня 2021 08:18
Це дно.
Уболівальник Показати IP 22 Травня 2021 09:02
Залишилось ФК "Волинь", ще програти у останніх чотирьох матчах: 25.05.2021 року ФК "Вересу"; 30.05.2021 року МФК "Миколаїву"; 05.06.2021 року ФК "Прикарпаттю" та 12.06.2021 року ФК "Чорноморцю" і буде повний фарш. Таке враження, що гравці нашої команди разом з головним тренером спеціально чекають, коли їх розгонять під три чудові органічні слова. Позор та стидно!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus