USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Волинь» – «Нафтовик-Укрнафта»: перед грою

23 Березня 2018 22:22
У зв’язку з переносом гри проти «Черкаського Дніпра», яка повинна була відбутися 18 березня, «Волинь» офіційно відкриватиме футбольний рік матчем проти інших конкурентів у боротьбі за право залишитися у Першій лізі чемпіонату України – «Нафтовиком-Укрнафтою».

Зараз луцька команда відстає у таблиці від суперників на два очки, однак у разі перемоги обійде колектив з Охтирки у рейтингу команд свого дивізіону, повідомля прес-служба клубу.

У матчі першого кола «червоно-білі» не зуміли привезти із Сумщини бодай очко: долю матчу вирішив неоднозначний пенальті, який тоді реалізував Леонід Бояринцев. А взагалі команди добре знають одне одного: між собою цього туру вони зіграють уже тридцятий за ліком поєдинок. За статистикою трохи впевненіше себе відчуває саме «Волинь» (16 перемог, 1 нічия, 12 поразок, різниця м’ячів 44:46), а взагалі обидва клуби люблять перемагати опонентів саме на домашніх стадіонах. Зокрема, статистика «Волині» проти «Нафтовика» на «Авангарді» близька до ідеалу – 13 матчів, 12 перемог, 1 поразка, різниця м’ячів 26:8.

Левову частку очних протистоянь команди провели у чемпіонаті України, але найбільш пам’ятними є кубкова дуель Луцька та Охтирки 1998-го року. Тоді, ведучи у рахунку спочатку 3:0, а потім 4:2, гравці «Волині» дивом поступилися на виїзді з рахунком 4:5. Утім, у матчі-відповіді на «Авангарді» єдиний гол Володимира Мозолюка став переможним та «прохідним» для нашої команди.

Обидві команди відчутно оновили кадровий склад протягом зимового міжсезоння. Щоправда, на відміну від майже суцільної кадрової революції у нашому клубі, до «Нафтовика» приєдналося дев’ять нових футболістів. Також, на відміну від «Волині», клуб із Сумщини проводив міжсезоння, не виїжджаючи з України. Крім цього, команда Володимира Книша уже офіційно розпочала 2018-й футбольний рік домашнім поєдинком, у якому поступилася «Геліосу» - 0:1.

Щодо «Волині» - приємно відзначити, що матч проти «Нафтовика» буде єдиним у турі, який команда-господар зіграє на власному стадіоні. Це лише доводить той факт, як у Луцьку вміють готуватися до футбольної весни. Тому запрошуємо уболівальників зустріти її разом із рідною командою – тільки з вашою підтримкою прийдуть такі потрібні перемоги та успіхи!

Арбітри

Гру «Волині» проти «Нафтовика-Укрнафти» у якості головного арбітра обслуговуватиме Владислав Дорош з Києва. Йому допомагатимуть асистенти Юрій Зоренко (Київ) та Михайло Білорус (Черкаси). Четвертий арбітр – Вадим Подригуля (Луцьк).

Владислав Дорош уже обслуговував матч з участю «Волині» - поки що єдиний у своїй кар’єрі. Ним став матч першого кола цьогорічного чемпіонату України проти «Полтави», у якому 6 жовтня 2017 року наша команда перемогла з рахунком 2:0.

Суперник – «Нафтовик-Укрнафта» (Охтирка)

Рік заснування: 1980

Кольори клубу: жовто-чорні

Домашній стадіон: «Нафтовик» (5 500 місць)

Поточне місце у турнірній таблиці – 15 (4 перемоги, 8 нічиїх, 11 поразок, різниця м’ячів 16:26, 20 очок)

Бомбардир: Василь Цюцюра – 4 голи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus