USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинь не представили на міжнародній виставці у Варшаві

24 Листопада 2017 23:07
Чому область, на відміну від інших регіонів України, не була представлена у рамках міжнародної туристичної виставки, що відбувалася у Польщі, цікавляться депутати в голови ОДА .

Про це йшлося під час 16-ї сесії Волинської облради 23 листопада.

У запиті до голови облдержадміністрації депутат Валентина Касарда зазначила, що у цей день у Варшаві відбувалася міжнародна туристична виставка. Вона поцікавилася, чому Волинь не представлена на цій виставці, хоча під час презентації України показали майже всі регіони країни. На думку депутата, Волинь обов’язково повинна була бути представлена у рамках туристичної виставки, враховуючи те, що цей регіон межує з Польщею.

До того ж, для цього не потрібно витрачати значні кошти. Депутат запитала голову ОДА, чому гальмується процес представлення Волині у туристичній галузі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Микола Показати IP 25 Листопада 2017 08:09
Нема чого представляти - на Шацьких озерах і так пончиків на всіх не вистачає !
121оо до Микола Показати IP 25 Листопада 2017 09:07
Да і каналізація не резинова, кущів на всіх не хватить. На всіх тільки мухи біля рибних прилавків.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus