USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Волинь» не змогла продовжити переможну серію: 0-0 із «Миколаєвом»

1 Квітня 2021 10:27
Нагода провести третій поєдинок поспіль у рідних стінах випала луцькій «Волині» на старті весняної частини Чемпіонату України з футболу серед команд Першої ліги. Якщо перші два матчі лучани впевнено виграли у «ВПК-Агро» та тернопільської «Ниви», то поєдинок 19 туру проти МФК «Миколаїв» приніс лучанам безгольову нічию.

Уже на старті гості вийшли вперед зусилями Войцеховського. Проте боковий арбітр зафіксував положення поза грою і взяття воріт скасував. Як виявиться пізніше, саме цей момент і буде найнебезпечнішим для обох команд у першому таймі.

Команди діяли обережно та моментів фактично не створювали. У «Волині» можна пригадати лише удар Оринчака через себе, який упіймав голкіпер та одразу невдало ввів м'яч у гру, але і з другої спроби Богдану поцілити у ворота не вдалося, м'яч пролетів трохи вище воріт. Гості ж запам'яталися лише одним штрафним фактично з лінії воротарського, після удару з якого м'яч прилетів точно до рук Леванідова та двома замінами ще у першому таймі, пов'язаними з пошкодженнями гравців. Непоганий момент міг бути у Рябова, який прийняв м'яч у штрафній грудьми. Проте він дещо задалеко скинув собі на хід і в боротьбі за м'яч порушив правила. На тому перший тайм завершився і команди пішли відпочивати.
По перерві малюнок гри не змінився, командам ніяк не вдавалося довести до логічного завершення поодинокі атаки. Наставник лучан Василь Сачко намагався замінами підсилити гру команди: Сіаваш вийшов на поле замість Ляшенка, а Богдан Кобазр замінив Юрія Коломойця. Втім бажаного ефекту заміни не внесли, хоча варто відзначити, що наприкінці поєдинку у лучан було дві нагоди поспіль вийти уперед. Спочатку Рябов увірвався до штрафного, пробив, але голкіпер впорався, а на добиванні був Сіаваш, якому з лічених сантиметрів не вдалося переправити м'яч головою у ворота суперника. Ще за дві хвилини після подачі кутового Войтіховський пробив головою, але кулястий влучив у попереччину та відбився в межі поля і гравцям гостей вдалося відвести загрозу від власних воріт. У додані арбітром 5 хвилин «відзначитися» вдалося лише наставнику гостей Іллі Близнюку, який спочатку отримав жовту картку за надмірну емоційність, а ще за хвилину отримав другу жовту за неспортивну поведінку і пішов додивлятися гру у роздягальні. Але жодній з команд до фінального свистка створити бодай момент не вдалося, відтак безгольова і бойова нічия: 0-0.

«Волинь» залишається на 5 місці турнірної таблиці і тепер готуватиметься до виїзного поєдинку проти «Агробізнеса», який йде у тій же таблиці на 4 місці, маючи на одну гру більше. Поєдинок відбудеться 5 квітня.

Богдан ПРИСТУПА

Фото Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
001 Показати IP 1 Квітня 2021 12:07
При всіх розкладах, наш ФК "Волинь" повинен був ФК "Миколаїв" не тільки перегравати, бо грали хоча і при порожніх трибунах, але на рідному стадіоні "Авангард". А що в результаті отримали, могли самі програти, якби польовий суддя не відмінив забитий на 34 хвилині миколаївцями гол у ворота вилинян, матч закінчився би з мінімальним рахунком 0:1 на користь ФК "Миколаїв". Мало того, грали так ніби не ФК "Волинь" має бажання перебратись у Прем'єр Лігу, а навпаки ФК "Миколаїв" приїхав перемогти та залишити ФК "Волинь" позаду себе в турнірній таблиці. Я не знаю, можливо В.В.Сачко поспішив з переходом на посаду головного тренера у наш клуб, але при такій грі, яку показали вчора наші футболісти, то це позор, це не рівень футболістів, які мріють грати в УПЛ, це рівень гри у Другій Лізі.
100 до 001 Показати IP 1 Квітня 2021 17:17
Тут аналітика абсолютно лишня, бо перебіг подій на полі явно видає договірний характер гри !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus