USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

«Волинь» – «Оболонь Бровар»: перед грою

2 Вересня 2018 14:54
Після важкої та довгої подорожі по південному сходу країни та «холодного душу» в Дніпрі «Волинь» повертається на рідний «Авангард». Матч між «Волинню» та «Оболонь Бровар» відбудеться 2 вересня о 18.00, інформує клубна прес-служба лучан.

Вдома наші футболісти здобули цього чемпіонату дві упевнені перемоги, а поступова тенденція повернення глядачів на трибуни все більше жене «хрестоносців» вперед у домашніх стінах. Можна не сумніватися, що свій стадіон – чи не найкращий фактор для того, аби виправитися після першої осічки сезону та повернутися на переможний шлях.

Іншої думки, мабуть, суперники луцької команди зі столичної «Оболоні Бровара». Після нелегкого старту команда Сергія Ковальця здобула три перемоги поспіль у чемпіонаті. Одну із них – на виїзді проти «Металіста-1925». А це – яскравий доказ того, що «Пивовари» попри досить суттєву міграцію посеред сезону та омолодження складу не визнають ніяких авторитетів. Як і «Волинь», суперники пропускали лише у одному поєдинку цього чемпіонату, і наразі мають найменшу кількість пропущених голів (2) у Першій лізі.

Утім, приємних новин протягом останніх тижнів додавалося і в стані «Волині». По-перше, все яскравіше себе проявляють молоді гравці – Ігор Карпенко забивав «Сумам» і «Таврії-Сімферополь», відзначався у Кубку також Олександр Климець, а останній новачок команди Бруно в тому матчі віддав гольовий пас. По-друге, поступово порожніє командний лазарет – так, у загальній групі уже займалися Валерій Болденков та Андрій Яковлєв, тому тренерському штабу команди на чолі з Андрієм Тлумаком лише додається приємного головного болю напередодні важливого поєдинку.

VERSUS

«Оболонь Бровар» ніяк не пов’язує себе з іншим «пивоварним» прародичем. Минулого року «Волинь» та столичні суперники зіграли поки що єдині поєдинки історії своїх взаємовідносин. І саме «Оболонь Бровар» стала єдиною командою, яку минулого сезону «червоно-білі» обіграли двічі – з рахунком 2:0 вдома, а також мінімально обіграли на «Оболонь-Арені» (1:0). Саме у столиці тоді наш колектив перервав велику серію невдач на виїздах.

Цікавою також є персона головного тренера «Пивоварів» Сергія Ковальця. Екс-наставник молодіжної збірної України у цьому матчі гратиме проти колишнього клубу, адже за час своєї кар’єри встиг, хоч і недовго, але пограти за «Волинь» у сезоні 2003-2004.

СЛОВА

Ігор Карпенко, гравець ФК «Волинь»: «Звичайно, програвати завжди неприємно, тому важливо зараз вийти перед власними уболівальниками та довести, що матч з «Дніпро-1» був лише прикрою випадковістю».

Василь Курко, гравець ФК «Волинь»: «Я не думаю, що хтось надто зациклився на останньому поєдинку, усі стараються якнайшвидше забути ту прикрість. Я завжди себе налаштовую так, щоб надто не радіти перемогам і надто не журитися після поразок. Тому стараємося швиденько забути матч з «Дніпром-1» та у хорошому настрої готуємося до «Оболоні-Бровара».

АРБІТРИ

Головним суддею поєдинку буде Олександр Титов з Донецька. Матчі за участю «Волині» він обслуговуватиме уперше. Допомагатимуть головному арбітру асистенти – Петро Котубей з Виноградова та Олександр Беркут з Сімферополя. Резервний арбітр – Сергій Подригуля (Луцьк). Спостерігач арбітражу – Микола Васюта (Рівне).

ВІЗИТІВКА

Суперник – «Оболонь Бровар» (Київ)

Рік заснування: 2013

Кольори клубу: зелено-білі

Офіційний сайт клубу: http://fcbrovar.obolon.ua/

Головний тренер: Сергій Ковалець

Поточне місце у турнірній таблиці Першої ліги: 4 (6 матчів, 3 перемоги, 2 нічиї, 1 поразка, різниця голів 4:2, 11 очок)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus