USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Волинь» вирвала перемогу в «Альянса» та покинула зону вильоту

14 Листопада 2021 17:28
У 18 турі Першої ліги луцька «Волинь» у середині другого тайму зуміла реалізувати один зі своїх нечисленних моментів та мінімально перемогти «Альянс» з Липової Долини – 1:0.

Безгольова серія «Волині» змусила Альберта Шахова виставити доволі незвичний стартовий склад: на місці центрфорварда з’явився номінальний центрбек Войтіховський, також у стартовій одинадцятці вийшли Чепелюк та Станіслав Кристін. Відзначимо, що вінгер Ляшенко грав під Войтіховським, а опарник Кучеренко опустився на місце центрбека.

«Волинь» у стартові хвилини виглядала активніше. Кристін вже на 3 хвилині у боротьбі із захисником впав у карному майданчику гостей, але свисток арбітра промовчав. А невдовзі Чернов отримав м‘яч у карному майданчику, але втратив шанс для удару, довго приймаючи рішення.

До середини тайму гра вирівнялася та змістилася у центр поля, тому моментів поменшало. У підсумку перший тайм завершився з нулями на табло.

На 55 хвилині Войтіховський, який виконував роль форварда, обіграв захисника перед карним майданчиком та небезпечно пробив – м‘яч пролетів поруч зі стійкою.

Тренерський штаб «Волині вирішив підсилити напад у середині тайму, випустивши на поле Богдана Кобзаря, і невдовзі це дало результат. На 72 хвилині Ляшенко накрутив захисника на правому фланзі та навісив на дальню стійку, де Кобзар виявився найспритнішим, головою розстрілявши ворота «Альянсу» – 1:0.

Наприкінці основного часу момент мав Чернов, який фактично мав вихід віч-на-віч, але у боротьбі з захисниками пробив дуже невдало.

У підсумку матч завершився мінімальною перемогою «Волині» (1:0), що дозволило лучанам покинути зону вильоту.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 14 Листопада 2021 18:00
Жаль .що команда та й область докотились до рівня ....не знаю чи ця Липова Долина хоч є райцентром
коля Показати IP 14 Листопада 2021 20:57
Кому потрібна команда,яка не ставить високих цілей.Волинянам ні!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus