USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Волинь» перемогла лідера чемпіонату

15 Січня 2012 13:08
Луцька «Волинь» провела перший матч під керівництвом Анатолія Дем’яненка. В суботу, 14 січня, волиняни, які перебувають на тренувальному зборі в турецькому курортному місті Белек, обіграли албанський клуб «Теута» (Дуррес), який зараз є лідером чемпіонату Албанії.

Про це пише ЄМЦ.

Упродовж усієї зустрічі лучани володіли перевагою і могли забити 4-5 м’ячів. Але албанці пропустили лише раз – на 39 хвилині новачок лучан Пилипчук віддав хороший пас на Пищура, той вивів Майкона один на один із кіпером. Бразильський голеадор «Волині» елегантно підсік м’яча над воротарем.

У другому таймі Шумахер був нестримним в атаці, але двічі з його підступними ударами впорався воротар «Теути», а ще раз албанців врятувала штанга.

Після матчу Анатолій Дем’яненко проаналізував гру підопічних.

«Ми працюємо лише декілька днів і, звичайно, я чекаю іншої гри. Не все у нас сьогодні виходило. Але до самовіддачі гравців у мене претензій немає. Особливо, враховуючи те, що сьогодні зранку в нас було тренування. Загалом робота ведеться серйозна. Всі хлопці дуже стараються і викладаються повністю. Все, в принципі, зіграли рівно. Звичайно, були і помилки. Але, повторюю, ми працюємо лише кілька днів, хлопці не відчувають правильно один одного. До того ж, ми грали двома різними складами два тайми. Добре виглядали Пилипчук і Савич. Непогано зіграв Наконечний. Окрім того, мені сподобалася гра Шумахера, Майкона, Шарпара і Пищура. Але ми насамперед хотіли переглянути новачків, як вони будуть діяти, оцінити їхні можливості», - сказав Дем’яненко.

Контрольна гра:

«Волинь» (Луцьк) – «Теута» (Дуррес, Албанія) - 1:0

«Волинь» 1 тайм: Романенко, Жоао Пауло, Кравченко, Масло, Планич, Єременко, Гобер Майя, Зозуля, Пилипчук, Майкон Олівейра, Пищур

«Волинь» 2 тайм: Тимофеєв, Сімінін, Ізворану, Шандрук, Леандро, Наконечний, Шарпар, Эду, Рамон Лопес, Савич, Шумахер


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
friend Показати IP 15 Січня 2012 14:20
Про це пише ЄМЦ. Да все более-менее авторитетные спортивные сайты об этом написали, а вы инфу х...ен знает где берете! :)))
Igor_vt до friend Показати IP 15 Січня 2012 18:19
Наверное с Єдиним Центром связаны. Голота ...
Фанат ФКВЛ Показати IP 15 Січня 2012 15:57
Що за дурні заголовки? Невже не можна по-чесному називати матеріали? Наприклад, так „«Волинь» перемогла лідера чемпіонату Албанії“
Sid Vicious Показати IP 15 Січня 2012 19:12
А ще цікаво, що "всі спортивні сайти" (пере-) написали це з сайту "Волині"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus