USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Блискуча перемога «Волині» в Донецьку. ВІДЕО

30 Березня 2012 21:16
Луцька «Волинь» упевнено переграла в на виїзді донецький «Металург». Голи Майкона та Савіча принесли підопічним Анатолія Дем’яненка блискучу перемогу 3:0.
Матч транслював канал Футбол.
Наставник «хрестоносців» Анатолій Дем’яненко в цій зустрічі змінив схему розташування гравців, повернувшись до двох форвардів. На вістрі атаки зіграли Душан Савіч та Майкон. Допомагати В’ячеславу Шарпару в центрі поля вийшов румун Сілвіу Ізворану. А в ряди оборонців повернувся Ванче Шиков. Поруч з македонцем розташувався молодий Віталій Приндета.
Варто відзначити, що Денис Шеліхов, який зіграв доволі непогано в останньому матчі проти донецького «Шахтаря», знову захищав волинську рамку.
Перший тайм неочікувано закінчився з рахунком 0:2 на користь гостей, тобто волинян. Хоч першу атаку провели донеччани. Болгарин Дімітров прострілив у карний майданчик «Волині», але м’яч вибили захисники.
Гості відповіли двома штрафними у виконанні Шикова. Однак, спочатку м’яч потрапив у стінку, а в другому випадку – «шкіряного» впіймав воротар.
Загалом «йшла» не дуже жвава гра з мінімальною кількістю гостроти біля воріт, коли на 35-ій хвилині Маріо Сержіо завалив у власному штрафному Савіча. Майкон впевнено реалізував пенальті.
А на 39-ій всіх здивував Савіч. Його ніхто не зустрів у карному «Металурга» і македонець від штанги увігнав м’яча в ворота донеччан.
До кінця тайму «металурги» контролювали м’яча, але створити щось небезпечне не спромоглися.
Друга половина матчу розпочалася в’язко. Господарі намагалися налагодити атаки, але гра не йшла. Наставник «Металурга» Володимир П’ятненко здійснив три заміни, які мали підсилити атакувальні дії команди. Однак результату це не дало.
Натомість третій гол забила «Волинь». На 84-ій хвилині Савіч віддав передачу на хід Майкону, а бразилець надіслав м'яча під дальню штангу.


«Металург» - «Волинь» 0:3

Голи: Майкон, 37 (з пенальті), 84, Савіч, 39

«Металург»: Бандура, Маріо Сержіо, Чечер, Воловик, Шина, Прийма, Лазіч (Траоре, 75), Нельсон (Морозюк, 66), Дімітров, Соарес (Казарян, 46), Іванко

«Волинь»: Шеліхов, Сімінін, Шиков, Приндета, Леандро, Шарпар, Ізворану, Пилипчук (Кравченко, 90+2), Насонов, Савіч (Пищур, 86), Майкон (Шумахер, 90)

Попередження: Маріо Сержіо, Прийма, Дімітров, Лазіч - Майкон
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Оптиміст Показати IP 30 Березня 2012 22:44
Прорвалооооо!!!
Umbert0 Показати IP 30 Березня 2012 23:16
Ну просто молодці !!!
Romanas Показати IP 30 Березня 2012 23:31
Вітаю з перемогою!!!
остап Показати IP 31 Березня 2012 09:21
чекаємо нових перемог !!! молодці!!!
Хатуль Мадан Показати IP 31 Березня 2012 09:27
Мах на мах: волинь злила три очки шахтарю, друга донецька команда злила три очки для волині. От і весь секрет успіху.
Вольдемар Показати IP 31 Березня 2012 12:52
Волинь молодці. Ще потрібно розірвати лемків,як Тузік грілку.
АНДРІЙ Показати IP 1 Квітня 2012 17:46
Дуже странний матч.Футболісти майже ходили по полю.А футболісти Металурга навіть і не напрягалися...Звичайно добре,що заробили 3 очки.але як?Питання залишається відкритим.Голи забивались наче на треніровці.
Оптима Показати IP 2 Квітня 2012 10:34
всім дебілам, які сумніваюцця: http://ua-football.com/ukrainian/high/4f794cde.html
АНДРІЙ до Оптима Показати IP 2 Квітня 2012 19:53
Ти Оптима дурник конкретний.Почитай коментарі по твоїй ссилці:Металург не грав,так як він може,по різним причинам(з тренером невладах,чи дійсно клуби ПФЛ хочуть Карпати спихнути у першу лігу,можливо після нелогічного пенальті в матчі з Шахарем,вирішили допомогти якось.Багато причин може бути.Як-би Металург грав-би на повну силу,то результату 0:3 навряд-чи було-би.А те,що представник їхньої команди виправдовується,це не значить,що це так і було.Хіба вони собі вороги признаватись,що матч можливо "злили"?Це не значить ,що футболісти Волині погано грали.Молодці,виграли, і взяли 3 дорогоцінні очки.Якщо ти не відрізняєш боротьбу на футбольному полі від тренувань,то твої проблеми.Думаю,що на цьому потрібно ставити крапку,чекати на майбутні футбольні цікаві баталії у виконанні Луцької команди.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus