USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинянам – найменше: як уряд розподілив кошти на розвиток регіонів

4 Серпня 2020 14:27
Загальний обсяг субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій між місцевими бюджетами на 2020 рік становить 1,7 млрд грн. З них розподілено близько 1,68 млрд грн на понад 1150 проектів. З цих коштів Волинь отримує 33 млн 506 тис. 776 гривень. Це найменший показник серед всіх областей України.

Голова бюджетної комісії обласної ради Михайло Імберовський вважає, що ця сума є надто малою в порівнянні з іншими областями України. Він також зауважив, що Уряд обділив Волинь і при розподілі коштів на медичні заклади, що не фінансуються НСЗУ. Йдеться про 5,5 млн грн.

Про це говорили на сьогоднішньому засіданні постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики, яка погодила проєкт розпорядження голови ОДА «Про розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій на 2020 рік». Сума, запропонована до розподілу – майже 13 млн грн, повідомляють на сторінці облради.

З них, 6,7 млн грн буде спрямовано на ремонт І та ІІІ поверхів неонатального відділення в обласні дитячій лікарні, а також з цих коштів будуть відремонтовані сходові майданчики та встановлений вантажно-пасажирський ліфт.

Михайло Імберовський висловив вдячність народному депутатові від Луцька Ігорю Палиці за те, що він вирішив спрямувати свою квоту соцеконому на обласний комунальний заклад і закликав інших волинських парламентарів не забувати про об’єкти, що належать усій громаді області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Народна прокуратура Показати IP 4 Серпня 2020 15:29
Досить скиглити, є нардепи від Волині, є обласна рада - працюйте з урядом. Не подобався Порошенко - працюйте з тим, кого так радісно і масово обрали !
народовладдя до Народна прокуратура Показати IP 4 Серпня 2020 16:04
А типу Порох багато давав? :) Теж скиглили ходили!!! Так завжди було бо волиняни хитрозроблені, а так не можна! От і майте!
факт Показати IP 4 Серпня 2020 16:03
Ну волиняни ж багато кричать в інтернеті і на сайтах, що През не такий, уряд не такий... А то якісь дуже хитрозроблені виявляються ті волиняни... :)
Активіст Показати IP 4 Серпня 2020 16:27
Все щоб понизити рейтинг Палиці. Луцьк в червоній зоні теж з цієї "пісні". Значить бояться Ігоря Петровича і його команду. Хай бояться, зе на більше не спроможні, тільки пакостити з підтишка.
К.лучанин Показати IP 4 Серпня 2020 17:32
Відповідь дуже проста і лежить в політичній площині!!! Уряд нової влади застосовує САНКЦІЇ до Волині , а також до західних областей , щоб були покірними волиняни. Це вже історично так складається. Нова влада з домішками старої не пробачає критики і це є дуже очевидним. Стара влада хоче взяти реванш за поразку.
послушник Показати IP 4 Серпня 2020 18:08
Немає кому заступитись. Погуляйко покірно сидить в рукавицях і вротивогазі, і мовчить. Гадає, що приїхав на Волинь надовго і створює "дорожні" організації з людьми, в активі у яких - поламана тачка і дві лопати. Йому пох Волинь - це для нього чужа земля. Головне - вкрасти. Сьогодні, як ніколи, потрібний такий голова ОДА, як Борис Клімчук - місцевий, господарник, у якого волинська земля в серці. Той приїжджав з Києва, а за ним "приїжджали" на обласне казначейство кошти. А цей і в Київ не їздить, а якщо поїде, то потрусить там пустими яйцями і приїде назад. Казав перший президент Кравчук: "Маємо те, що маємо". Терпіть, землячки. Християнська релігія твердить, що треба терпіти: хто терпить, той буде спасенний. Від кого? Очевидно, від погуляйка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus