USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинянка, яка хотіла підкупити прокурора, проведе за ґратами 4 роки

11 Вересня 2019 13:10
Суд затвердив угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором Нововолинського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури та громадянкою, яка в березні 2018 року намагалася підкупити працівника прокуратури.

Як повідомлялося, судима уже до цього жінка надавала 100 доларів США процесуальному прокурору за те, аби він не ініціював рішення про про зміну раніше обраного їй запобіжного заходу із домашнього арешту на тримання під вартою. Про це інформує пресслужба прокуратури області.

Про пропозицію надання неправомірної вигоди прокурор повідомив керівництво, тож правопорушницю було викрито і затримано в момент вчинення злочину.

Окрім надання неправомірної вигоди особі, що займає відповідальне становище (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України), суд визнав її винною ще у вчиненні крадіжок (кримінальне правопорушення, передбачене ч.2 ст. 185 КК України) й призначив покарання у виді 4 років та 7 місяців позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Григорій Іванович Показати IP 11 Вересня 2019 13:15
Хм.. подуріли жіночки. 100 доларів прокурору! Прокурор вам що - конюх якийсь?! Треба стартувати з 10 000$. А так насмішка якась над серйозним правоохоронцем...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus