USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волинянка, яку затримали за агітацію «руского міра», вірить у «звірства «Азова», постить інтерв’ю Азарова та антивакцинаторів

21 Травня 2022 08:14
Волинянка, яку затримала Служба безпеки України за поширення ворожої пропаганди у фейсбуці, звинувачувала у війні президента Зеленського і поширювала відео російських пропагандистів про «звірства» українських військових. А ще вона – прихильниця теорій змови і руху антивакцинаторів.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Нагадаємо, співробітники СБУ встановили, що мешканка міста Камінь-Каширський Волинської області після 24 лютого систематично поширювала у соціальних мережах матеріали щодо заперечення збройної агресії рф проти України, а також закликала до фізичного знищення керівництва нашої держави та агітувала за «рускій мір». Їй повідомили про підозру та взяли під варту.

За інформацією джерел, нею виявилася Валентина Приймак з Каменя-Каширського. Її фейсбук-сторінка просто кишить «викривальними матеріалами». Серед них – інтерв’ю втікача, колишнього прем’єр-міністра уряду Януковича Миколи Азарова, пропагандистські ролики російських каналів та псевдостатті про теорії змови.

Жінка не просто поширювала ці матеріали, а й звинувачувала у війні чинну владу. Мовляв, президент Зеленський не хоче домовлятися про мир, натомість просить зброї. Більше того, на її думку, ця війна – договірна.

«Війна 2022 року була спланованна нинішнім режимом зеленського . План - напад на Донецьку, Луганську області , руйнування інфраструктури та знищення народу! Ці факти достовірні, є документи: прикази з підписами, план дій… Ця війна - договірна . Щоб відвести підозру від себе , і стати героєм. Зеленський узгодив з путіним першим напасти на Україну . Так розпочали повномаштабну кровопролитну війну в Україні. Так знищують український народ та бомблять, розвалюють все, що було побудованно не одним поколінням . Україну перетворюють на руїни ...» – йдеться в одному з дописів, цитату з якого подаємо без редагування.
Серед відео, які є на сторінці у жінки, фігурують «викривальні» матеріали про начебто «звірства» полку «Азов» та ЗСУ.

Усі – з російських пропагандистських каналів. Приміром, до відео з назвою «Жители Мариуполя о зверствах «Азова» жінка пише: «МАРІУПОЛЬ – ХТО САМЕ ?!!! ВБИВАЄ ЖИТЕЛІВ МАРІУПОЛЯ ??!!! НАГОРОДА зеленського за знищення українського народа ...»
«Кат зеленський вбиває , замовляє вбивства людей - є реальна загроза моєму життю ... зеленський НЕ хоче миру !!!!!!!Він просить і вимагає зброю , зброю - бомби , літаки - щоб залити кров'ю Україну...» – йдеться в одному з постів волинянки.

Крім того, на сторінці жінки – чимало антивакцинаторських постів про «експерименти» на людях, генетичну модифікацію, кінець світу та купа іншого «промовистого контенту».
Як відомо, жінці повідомили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 109 (дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади) та ч. 2 ст. 436-2 (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікація її учасників).

Мар’яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 21 Травня 2022 08:30
Ну на тему про загадковість корони і вакцин згідний: почалися війна - пропав вірус, маски, вакцини і ніхто не вимер... а все інше - бред...
Санітар до Анонім Показати IP 21 Травня 2022 11:35
Коронавірус нікуди не пропав повністю, подивіться світові новини, просто у нас на фоні війни він став мінімальною загрозою у порівнянні з бомбами і ракетами.
Аноніму до Анонім Показати IP 21 Травня 2022 11:54
Ти просто не розумніший цієї жіночки. Коронавірус нікуди не дівся. Ним ще хворіють. Просто вже багато вакцинованих, багато вже перехворіли і зараз поширюється менш небезпечний варіант вірусу. І під час війни не до вірусу. Те що ви не знаєте, що люди помирають, не значить що люди не помирають.
Дєд Показати IP 21 Травня 2022 09:26
То що всіх психічнохворих на нари?
Вася до Дєд Показати IP 21 Травня 2022 14:24
Тих що активно закликають до здачі національних інтересів і поширюють наративи ворожої пропаганди - однозначно на нари. Тих психічнохворих які "менш буйні" - спочатку можна спробувати лікування "животворящими пи*дюлями". Якщо не допомагає - тоді на нари.
Санітар Показати IP 21 Травня 2022 11:33
Таких примітивних безмозких амеб треба сублімувати щоб від них навіть мокрого місця не залишилось.
дідо Показати IP 21 Травня 2022 12:31
це паціентка РПЦ МП.
Олександр Показати IP 21 Травня 2022 18:55
СБУ потрібно дати мінімум 100000гр. Зарплати.Скільки роботи роблять ловлять тих сєпарів.Життя віддають ловлячи Цих рашистів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus