USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянка побила жінку шматком замороженого м’яса через ревнощі

27 Лютого 2021 20:29
У селищі Ратне через ревнощі волинянка побила жінку шматком замороженого м’яса.

Про це стало відомо з вироку Ратнівського районного суду Волинської області.

Бійка трапилася 21 січня у ветеринарній аптеці на вулиці Квітневій в селищі Ратне. Під час словесного конфлікту на ґрунті ревнощів волинянка тричі вдарила жінку по голові та обличчі шматком замороженого м’яса. Внаслідок побиття потерпіла отримала подряпини та синці на обличчі, а також підшкірні крововиливи в ділянці голови.

Під час судового засідання потерпіла заявила клопотання про закриття кримінального провадження у зв`язку з відмовою від обвинувачення. Вона зазначила, що вказане клопотання заявлене без жодного тиску, залякувань чи іншого протиправного впливу щодо неї.

Натомість обвинувачена підтвердила вчинення злочину. Однак просила закрити кримінальне провадження у зв`язку з відмовою потерпілої від обвинувачення.

Тож суд врахував прохання потерпілої та обвинуваченої, закривши кримінальне провадження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Все, шо робиться, то Показати IP 27 Лютого 2021 21:59
Міра покарання напряму залежить від того, якою частиною туші вона ту бабу била ! Одна справа, шо била замороженим свинячим рилом, ратицею чи просто намотала на голову фляки ! Але, як видно з вироку Феміди, то було свиняче стегно, яке потім перейшло у власніть битої сторони. І судячи з того, шо потерпіла відмовилася від обвинувачення, то вартість шинки була більша ,ніж гуля на головію. Ті ж пані такі загадкові душі ! А суддю, видно, ше й на свіжину запросили !
" Показати IP 28 Лютого 2021 08:35
дві полішучки хворих на усю голову

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus